ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Στυλ & Λειτουργικότητα: Πώς θα επιλέξετε το κατάλληλο έπιπλο τηλεόρασης;

Συμβουλές για την ορθή επιλογή επίπλου τηλεόρασης

Δέσποινα Άσπρου

Για τους περισσότερους, το σαλόνι είναι ένα από τα αγαπημένα σημεία του σπιτιού και όχι άδικα, μιας και εκεί μπορούμε να χαλαρώσουμε πίνοντας ένα ποτήρι κρασί ή έστω, ένα φλιτζάνι καφέ και να απολαύσουμε λίγες στιγμές ηρεμίες παρακολουθώντας την αγαπημένη μας ταινία. Και μπορεί αρκετοί από εμάς να μην δίνουν μεγάλη έμφαση στο έπιπλο τηλεόρασης, ωστόσο αυτό, αν θέλετε την άποψή μας, είναι φάουλ αφού πρόκειται για ένα στοιχέιο που έχει καθοριστική σημασία στην κομψότητα του χώρου και παράλληλα, στην άνεσή μας.
Η επιλογή του μπορεί να φαντάζει εύκολη, αλλά δεν είναι και τόσο αφού το tv stand χρειάζεται να είναι πρακτικό, με αποθηκευτικούς χώρους και φυσικά όμορφο αφού είναι εκείνο το έπιπλο που κοιτάς περισσότερο απ’ όλα.

Η επιλογή του κατάλληλου έπιπλου τηλεόρασης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του χώρου σας, του στυλ διακόσμησης και των λειτουργικών αναγκών σας. Για να γίνει το "έργο" σας ευκολότερο, σας παραθέτουμε εφτά συμβουλές που καλό είναι να λάβετε υπόψη πριν προβείτε στην αγορά του.

1.Το μέγεθος της τηλεόρασή σας: Επιλέξτε ένα έπιπλο που να είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει την τηλεόραση σας. Την ίδια στιγμή, φροντίστε το έπιπλό σας να είναι αρκετά ψηλό ώστε να βλέπετε την οθόνη επίπεδα.

2.Αποθηκευτικός χώρος: Φροντίστε το έπιπλο που θα αγοράσετε να προσφέρει αρκετό χώρο αποθήκευσης για τα πολυμέσα, όπως DVD, παιχνίδια, ήχος συστήματος και άλλα αξεσουάρ.

3.Αισθητική & στυκ: Επιλέξτε ένα έπιπλο που να ταιριάζει με το στυλ διακόσμησης του υπόλοιπου χώρου γιατί αν για παράδειγμα το σπίτι σας είναι σε παραδοσιακές γραμμές και επιλέξετε ένα σούπερ μοντέρνο με ασύμμετρο σχεδιασμό, το αποτέλεσμα δεν θα δένει και τόσο ωραία.

4.Υλικά και ποιότητα: Ελέγξτε τα υλικά και την ποιότητα κατασκευής. Ένα ανθεκτικό έπιπλο θα διαρκέσει περισσότερο!

5.Καλωδιώση: Ποιος θέλει να βλέπει τα σύρματα των καλωδίων μπροστά του; Κανένας. Βεβαιωθείτε ότι το έπιπλο παρέχει δυνατότητες καλωδιώσης, επιτρέποντας την καλή οργάνωση των καλωδίων. 

6.Λειτουργικότητα: Σκεφτείτε πώς θα χρησιμοποιήσετε το έπιπλο. Αν χρειάζεστε αποθηκευτικό χώρο για πολλά αντικείμενα, επιλέξτε ένα με πολλά ράφια και ντουλάπια. Αν όμως έχετε αρκετό αποθηκευτικό χώρο εντός της οικίας σας, τότε μπορείτε να προμηθευτείτε ένα ιδιαίτερο, χωρίς μεγάλο αποθηκευτικό χώρο.

7.Κατασκευαστής: Πριν αγοράσετε ένα νέο έπιπλο τηλεόραση, κάντε μια μικρή έρευνα σχετικά με τον κατασκευαστή και διαβάστε κριτικές για να βεβαιωθείτε ότι το έπιπλο έχει καλή ποιότητα και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των καταναλωτών.

DECO: Τελευταία Ενημέρωση

Μέσα στο σπίτι των #Bennifer

Μέσα στο σπίτι των #Bennifer

Αντλούμε έμπνευση από το εκπληκτικό σπίτι του ζευγαριού, αξίας περίπου 60 εκατ. ευρώ
Δέσποινα Άσπρου
 |  DECO