ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Ιδέες για last minute γιορτινή διακόσμηση του μπαλκονιού σας

Το αφήσατε για τελευταία στιγμή; Κανένα πρόβλημα!

Δέσποινα Άσπρου

Η αλήθεια είναι πως η διακόσμηση του σπιτιού μας είναι μια διαδικασία πολύ όμορφη και ευχάριστη. Παρά το γεγονός όμως αυτό, δεν είναι λίγοι αυτοί που περιορίζονται αποκλειστικά στην διακόσμηση ενός δέντρου αφού θεωρούν ότι το να διακοσμήσεις επιπρόσθετα σημεία του σπιτιού είναι αρκετά δαπανηρό και παράλληλα, πολύ δύσκολο. Κι όμως, κάθε άλλο παρά αυτό συμβαίνει - αρκεί να ξέρεις τι κάνεις. Μια εβδομάδα περίπου πριν τις γιορτές, προτείνουμε να διακοσμήσετε και το μπαλκόνι σας - αν δεν το κάνατε ήδη!

Για την last minute διακόσμησή του καλό είναι να επενδύσετε κατά βάση σε κλασικά χειμερινά διακοσμητικά στοιχεία και όχι αποκλειστικά εορταστικά. Ας δούμε στην συνέχεια 3 τιπς.

1.Βάλτε φανάρια: Τα φανάρια αποτελούν στοιχεία που κάνουν τον χώρο σου να δείχνει ζεστός και γιορτινός. Την ίδια στιγμή, είναι μια λεπτομέρεια που μπορείς να κρατήσεις καθόλη την διάρκεια του χειμώνα.

2.Τοποθετήστε κουβέρτες και μαξιλάρια: Αν έχεις εξωτερικές σόμπες και είσαι από τους ανθρώπους που απολαμβάνουν να περνούν χρόνο στο μπαλκόνι τους αυτή την εποχή, τότε το να προσθέσεις κουβέρτες και μαξιλάρια είναι μια σούπερ ιδέα.

3.Πρόσθεσε γιρλάντες και φωτάκια: Επίλεξε φωτάκια στο αγαπημένο σου χρώμα και τοποθετήστε τα κατά μήκος του μπαλκονιού σου. Παράλληλα, αν έχεις κάποιο φυτό -αληθινό ή ψεύτικο- μπορείς επίσης να προσθέσεις σε αυτό. Στην συνέχεια, βάλε σε διάφορα σημεία του χώρου -χωρίς να υπερβάλεις- διάφορες γιορτινές γιρλάντες. Για ένα μίνιμαλ και σικ αποτέλεσμα πόνταρε σε απλές πράσινες γιρλάντες.

4.Κουκουνάρια και κλαδιά: Τα κουκουνάρια και τα κλαδιά αποτελούν το νούμερο ένα υλικό για κάθε γιορτινή διακόσμηση, οπότε κρέμασε μερικά σαν στολίδια ή τοποθέτησέ τα κοντά στις γιρλάντες.

5.Βάλε δώρα, στεφάνια και στολίδια: Δημιουργήστε μια εξωτερική σύνθεση με κλαδιά ή στεφάνι και προσθέστε χριστουγεννιάτικα στολίδια. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε και δεντράκια!

DECO: Τελευταία Ενημέρωση

Μέσα στο σπίτι των #Bennifer

Μέσα στο σπίτι των #Bennifer

Αντλούμε έμπνευση από το εκπληκτικό σπίτι του ζευγαριού, αξίας περίπου 60 εκατ. ευρώ
Δέσποινα Άσπρου
 |  DECO