ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Διακοσμήστε το coffee table σας σαν επαγγελματίας interior designer

Ιδέες για να διακοσμήσετε το τραπεζάκι του σαλονιού σας αυτή την περίοδο

Δέσποινα Άσπρου

Αν παρακολουθείτε τις τάσεις διακόσμησης στο Pinterest και γενικότερα στα κοινωνικά δίκτυα, αποκλείεται να μην έχετε παρατηρήσει ότι όλες οι hot φωτογραφίες έχουν ένα κοινό: ένα πολύ κομψά διακοσμημένο coffee table. Το γεγονός βέβαια κάθε άλλο παρά παράλογο είναι, αφού πράγματι, το τραπεζάκι του σαλονιού είναι όχι μόνο το βασικότερο έπιπλο του δωματίου, αλλά και αυτό που έχει την δύναμη να κάνει τον χώρο κομψό ή στην αντίθετη περίπτωση, αδιάφορο. Κάνοντας λίγη περισσότερη έρευνα, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πως δεν απαιτείται να ξοδέψετε μια ολόκληρη περιουσία για να αποκτήσετε ένα όμορφο αποτέλεσμα, αλλά να υιοθετήσετε μερικές ιδέες και εύκολα να κάνετε το δικό σας coffee table όμοιο με αυτά που έχουν επιμεληθεί οι επαγγελματίες διακοσμητές.
Δείτε στην συνέχεια τρεις ιδέες που μπορείτε να αντιγράψετε

1.Επενδύστε σε έναν στυλάτο δίσκο: Η νο1 τάση διακόσμησης όσον αφορά στα τραπεζάκια σαλονιού είναι η προσθήκη δίσκων, αφού όχι μόνο είναι όμορφοι και βοηθούν στο να διατηρείτε το τραπέζι σας οργανωμένο, αλλά δημιουργούν μικρές συνθέσεις που κάνουν τον χώρο σας πολύ ιδιαίτερο. Μπορείτε, λοιπόν, να διαλέξετε έναν δίσκο που δεν περνάει απαρατήρητος και μέσα να βάλετε μερικά κεριά, ένα μπουκέτο με λουλούδια ή μικρά διακοσμητικά στοιχεία. Πέραν από αυτά, και αν δεν έχετε σε άλλο σημείο του τραπεζιού, μπορείτε εντός του δίσκου να προσθέσετε μερικά βιβλία. Καλό είναι πριν την αγορά ενός δίσκου, να σημειώσετε πως για ένα glam αποτέλεσμα η ιδανικότερη επιλογή είναι το χρυσό, ενώ για ένα πιο μίνιμαλ το μαύρο χρώμα. Παράλληλα, ένας marble δίσκος είναι μια υπέροχη επιλογή.


Photo on Pexels

2.Προσθέστε βιβλία: Μετά τους δίσκους, το δεύτερο αγαπημένο στοιχείο των διακοσμητών όσον αφορά στην διακόσμηση των coffee tables είναι τα βιβλία. Δημιουργήστε στοίβες με βιβλία και προσθέστε μια επιπλέον διάσταση στα επίπεδα coffee tables. Πάνω τους, μπορείτε να προσθέσετε μικρά διακοσμητικά ή λουλούδια. Καλό είναι να επενδύσετε σε όμοιες αποχρώσεις, ενώ μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν είναι τα fake books, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε αρκετά οικονομικά.


Photo by @designperspective_ on Instagram


Photo by @designperspective_ on Instagram

3.Πείτε "ναι" στα αποξηραμένα φυτά: Όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα, τα φρέσκα λουλούδια το φθινόπωρο δίνουν την θέση τους στα αποξηραμένα. Ένα βάζο με αποξηραμένα φυτά, όπως είναι για παράδειγμα με pampas grass ή με φθινοπωρινά φύλλα, αποτελούν ιδανική επιλογή αφού χαρίζουν εύκολα πόντους κομψότητας και την ίδια στιγμή, είναι άκρως ατμοσφαιρικά.


Photo by @designperspective_ on Instagram

DECO: Τελευταία Ενημέρωση