ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

5 έξυπνες ιδέες διακόσμησης για να δημιουργήσεις το απόλυτο παιδικό δωμάτιο

Με φαντασία και δημιουργικότητα, αντλήστε έμπνευση από τη φύση.

Μαρία Καραμάνου

Το δωμάτιο ενός παιδικού είναι πολύ περισσότερο από ένας απλός χώρος για ύπνο. Είναι το μέρος όπου τα παιδιά μεγαλώνουν, παίζουν, μαθαίνουν και ονειρεύονται. Είναι σημαντικό να δημιουργήσετε ένα χώρο που να αντικατοπτρίζει τα ενδιαφέροντα τους αλλά και τη φαντασία τους.

Εδώ θα βρείτε 5 έξυπνες ιδέες διακόσμησης για να δημιουργήσετε το απόλυτο παιδικό δωμάτιο.

1. Χρωματική Παλέτα με Θέμα
Ένας από τους τρόπους να δώσετε χαρακτήρα στο παιδικό δωμάτιο είναι να επιλέξετε μια χρωματική παλέτα με ένα θέμα. Για παράδειγμα, μπορείτε να εμπνευστείτε από τη θάλασσα και να χρησιμοποιήσετε αποχρώσεις του μπλε, του γαλάζιου και του λευκού. Αυτή η παλέτα μπορεί να εφαρμοστεί στον τοίχο, τα υφάσματα, τα διακοσμητικά και τα έπιπλα του δωματίου.

2. Πολυμορφικά Έπιπλα
Επιλέξτε πολυμορφικά έπιπλα που μπορούν να αναπροσαρμοστούν καθώς το παιδί μεγαλώνει. Για παράδειγμα, ένα κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο κάτω από το στρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως παιδικό κρεβάτι και ως εφηβικό κρεβάτι. Αυτό εξοικονομεί χώρο και χρήματα.

3. Τοίχοι για Δημιουργία
Οι τοίχοι του παιδικού δωματίου μπορούν να γίνουν ένας κενός καμβάς για τη δημιουργικότητα του παιδιού. Βάψτε τον έναν τοίχο με μαγνητική βαφή για να τον μετατρέψετε σε μαγνητικό πίνακα. Χρησιμοποιήστε επίσης πίνακες αφής.

4. Κορνίζες για Έργα Τέχνης
Δώστε τη δυνατότητα στο παιδί σας να εκφράζει την τέχνη του με κορνίζες για έργα τέχνης. Μπορείτε να τοποθετήσετε κορνίζες στον τοίχο και να βάλετε τα αγαπημένα του σχέδια, ζωγραφιές και φωτογραφίες. Αυτό δίνει στο δωμάτιο μια προσωπική πινελιά.

5. Φωτισμός 
Ο φωτισμός μπορεί να δώσει μια μαγική ατμόσφαιρα στο παιδικό δωμάτιο. Ένας πρωτότυπος τρόπος να τονίσετε το θέμα του δωματίου είναι να χρησιμοποιήσετε φωτιστικά με διάφορα σχέδια. Τα φωτιστικά αυτά μπορούν να δημιουργήσουν μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.

Με αυτές τις έξυπνες ιδέες διακόσμησης, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα παιδικό δωμάτιο που θα είναι όχι μόνο όμορφο, αλλά και λειτουργικό. Επιτρέψτε στα παιδιά σας να συμμετέχουν στη διακόσμηση και να εκφράσουν την προσωπικότητά τους μέσα από τον χώρο τους.

DECO: Τελευταία Ενημέρωση