ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Viva Mexico!

Μπορεί το κενό που άφησε το τέλος του Πάμπλο Εσκομπάρ στο τέλος του δεύτερου κύκλου του «Narcos» να είναι τεράστιο, αλλά ο τέταρτος κύκλος της δημοφιλούς σειράς του Netflix φαίνεται ότι θα απαλύνει τον πόνο του χαμού. Το «Narcos Mexico» έκανε πρεμιέρα στο αγαπημένο μας streaming service και αυτή τη φορά αφήνει πίσω του την Κολομβία και προχωρά βόρεια των συνόρων για να παρουσιάσει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία των καρτέλ ναρκωτικών. Το κεφάλαιο του Μεξικού επικεντρώνεται στον Miguel Αngel Félix Gallardo (Diego Luna), ο οποίος από ένας πρώην αστυνομικός καταφέρνει να γίνει ο Escobar της χώρας του. Ο Miguel αναπτύσσει ένα νέο είδος μαριχουάνας με τον καλύτερο φίλο του, τον Rafa (Tenoch Huerta) και τη σύζυγό του (Fernanda Urrejola), και θέλει να εγκαταλείψει τη γενέτειρά του Σιναλόα - που είναι συνεχώς υπό στρατιωτική απειλή - για να πουλάει στη Γκουανταλαχάρα, όπου βλέπει την ευκαιρία να αναπτύξει την επιχείρησή του.

Έτσι, σκοτώνει τα κεφάλια των καρτέλ Σιναλόα και Γκουανταλαχάρα, αγοράζει τους μπάτσους στην Γκουανταλαχάρα, ενώνει όλα τα καρτέλ σε ολόκληρη τη χώρα και σχηματίζει τη «Λα Φαμίλια». Δωροδοκεί πολιτικούς στην Πόλη του Μεξικού, μαζί με ομοσπονδιακούς πράκτορες, δημιουργώντας έτσι μια αυτοκρατορία. Φυσικά, όπως ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις, ακόμα και μια τέτοια αυτοκρατορία δεν είναι αρκετή, έτσι ο Miguel αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει δυνατότητα να εμπορευθεί κάτι πιο σπάνιο και ακόμα πιο κερδοφόρο: κοκαΐνη. Ενώ οι επιχειρηματικοί συνεργάτες του εγκρίνουν, ο Ράφα και η Μαρία πιστεύουν ότι απομακρύνονται από το αρχικό τους σχέδιο. Παρ’ όλα αυτά, ο πεισματάρης Miguel κάνει τη δουλειά του χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Το «Narcos Mexico» επιφυλάσσει μεγάλη έκπληξη στους φαν στο τελευταίο επεισόδιο αποκαλύπτοντας την ταυτότητα του αφηγητή του. Αν είστε ένας από αυτούς, έχετε μπροστά σας ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο απόλαυσης. Αν είστε ένας από τους 5-6 που δεν έχετε δει ποτέ το «Narcos» (ντροπή σας), τότε ξεκινήστε μια από τις πιο εθιστικές σειρές των τελευταίων χρόνων.

Καλό… κόλλημα.

Twitter @THETSIAKKOS

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
blog  |  the tsiakkos  |  tv  |  Cyprus  |  Κύπρος  |  άποψη

THE TSIAKKOS: Τελευταία Ενημέρωση

The Serpent

The Serpent

H τηλεόραση απ’ την καλή και την ανάποδη
The Tsiakkos
 |  THE TSIAKKOS