ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, jean και kitty heels
 

Το X-Factor της Ελιάς και άλλες απορίες

Θέλω πάρα πολύ να μάθω ποιος αποφάσισε ότι τελείωσαν οι παρουσιαστές στην Ελλάδα και έπρεπε να βάλει τον Αντρέα Γεωργίου παρουσιαστή του «X-Factor»

The Tsiakkos

The Tsiakkos

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τις απορίες που έχω για την τηλεόραση. Είθισται (για να μην νομίζετε ότι δεν έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο) αυτές οι απορίες να μένουν περισσότερο αναπάντητες από τις κλήσεις παντού της Έλενας Παπαρίζου, αλλά εγώ το χαβά μου. Το ξέρω, λοιπόν, πως και οι καινούργιες δεν θα βρουν ανταπόκριση και θα αιωρούνται στο σύμπαν, μαζί με το ποιος έχτισε τις πυραμίδες και το αν φορούσε η Καιτούλα εσώρουχο στη Γιουροβίζιον, αλλά εγώ θα τις κάνω, έτσι γιατί έχει καιρό να γκρινιάξω και είναι και ανάδρομος ο Ερμής, έχει σκόνη από την Αφρική, ο Πούτιν δεν διά παμόν και γενικά έχω όρεξη να μουρμουρίσω. Δείξτε κατανόηση.

Θέλω πάρα πολύ να μάθω ποιος αποφάσισε ότι τελείωσαν οι παρουσιαστές στην Ελλάδα και έπρεπε να βάλει τον Αντρέα Γεωργίου παρουσιαστή του «X-Factor». Αλήθεια τώρα. Δηλαδή ποιες ήταν οι άλλες επιλογές και είπαν «Ναι ρε φίλε θα βάλουμε τον Αντρέα». Τέλος! Που για να είμαι ειλικρινής, κακό δεν τον λες, αλλά ούτε για να πελλάνεις. Λίγο αμήχανος, λίγο στημένος, λίγο βαρετός. Να μου πεις ήταν ο Σάκης και Βανδή παρουσιαστές; Όχι, και όμως μόνο προεδρικό debate δεν παρουσίασαν! Κατά τα άλλα από ό,τι φαίνεται το φετινό «X-Factor» μάζεψε καλές φωνές, σε σημείο που η Μαρίζα Ρίζου στα «τσερ τσάλεντζ» έδιωξε το παιδάκι που σας είπα ότι στις auditions θα το κέρδιζε. Γιατί Μαρίζα; Why? Τέλοσπαντων το παιδάκι δεν ήταν Κυπραίος και όπως συνηθίζεται τα μουσικά ριάλιτι τα κερδίζουν Κυπραίοι. Οπότε τα λεφτά τώρα είναι στον Γιάννη Ονησιφόρου. Σημειώστε το. Σε αντίθεση με το «X-Factor» που, προφανώς, ήθελαν ανανέωση και καινούργια πρόσωπα, στον ANT1 η φιλοσοφία είναι «Τώρα που βρήκαμε παπά ας θάψουμε πέντε-έξι». Ας μου το εξηγήσει λίγο κάποιος (δεν πρόκειται είπαμε, αλλά πώς θα διατυπώσω αλλιώς τις απορίες μου;).

Δηλαδή ήρθε η ώρα να διαλέξουν κριτική επιτροπή για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και είπαν «αφού έχουμε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” πρόχειρο, γιατί δεν τον βάζουμε;». «Μέσα, καλή ιδέα!», είπε κάποιος. «Γρηγόρη θέλεις;». «Ναι, καλό;». «Ωραία. Έκλεισε». Μετά είπαν «θα κάνουμε το “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος” και το μαξ που θα κερδίζει κάποιος θα είναι 100 χιλιάδες ευρώ». Makes sense! «Ποιο να βάλουμε παρουσιαστή;. Να σας πω, παιθκιά, γιατί εν βάλλουμε τον Γρηγόρη, που τον έχουμε πρόχειρο;». «Καλή ιδέα». «Γρηγόρη θέλεις;». «Ναι, καλό;». Και έτσι ο Γρηγόρης βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε τρεις τηλεοπτικές εκπομπές του ANT1 ταυτόχρονα. Ε, πε και κανένα «όχι» ρε Γρηγόρη. Άφηκε και κανένα άλλο πλάσμα να δουλέψει.

Και εσείς στον ΑΝΤ1 δώστε του και μια πρωινή εκπομπή να καλύψουμε όλες τις ζώνες. Και να σκεφτείτε ότι συμπαθώ τον Γρηγόρη. Αν ήταν ο Ουγγαρέζος, ας πούμε, ήταν να είμαι στην εντατική με αποκόλληση αμφιβληστροειδή (κεντώ σήμερα) που τα νεύρα μου. Τα οποία σηκώνονται ίσια πάνω κάθε φορά που βλέπω το «The Masked Singer», που το είχα τόσο καμόν, γιατί είχα δει το αμερικάνικο και έλεγα θα είχε ενδιαφέρον το ελληνικό. Και θα είχε, αν δεν το ξέσκιζαν από παντού. Θα μου μείνει άλυτη και αυτή η απορία, αλλά γιατί αλλοιώνουν τις φωνές των μασκών όταν τραγουδούν; Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να ανακαλύψεις ποιος είναι μόνο με τη φωνή, αλλιώς πώς θα γίνει ρε φίλε;

Tα clues που δίνει η παραγωγή είναι αλλού για αλλού και σε συνδυασμό με τις πειραγμένες φωνές, το πράγμα καταντάει γελοίο. Η παραγωγή, όχι απλά αλλάζει τις φωνές, αλλά προφανώς τις πειράζει τονικά, με αποτέλεσμα ακόμα και τραγουδιστές όπως η Γωγώ Τσαμπά να ακούγεται παράφωνη. Από όλες μου τις απορίες, αυτό κερδίζει τον τίτλο του μεγαλύτερου WTF της βδομάδας. Το χειρότερο είναι ότι τώρα έχω περιέργεια να δω ποιοι είναι πίσω από τις μάσκες, αλλά ταυτόχρονα η γελοιότητα των φωνών σε συνδυασμό με την κριτική επιτροπή, που επίτηδες αγνοεί τα clues για να λέει ό,τι να ‘ναι, κάμνουν μου τα νεύρα μου παττιχόφυλλα. Αυτά. Εσείς καλά;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

THE TSIAKKOS: Τελευταία Ενημέρωση

Η σωτηρία της ψυχής

Η σωτηρία της ψυχής

Έτσι πληροφοριακά, και για να μην σας πιάνουν αδιάβαστους, μάθετε πως φέτος στην Ελλάδα θα ...
The Tsiakkos
 |  THE TSIAKKOS
Επιτέλους τέλειωσε

Επιτέλους τέλειωσε

Tο μεγαλύτερο μουσικό ριάλιτι της υφηλίου επιτέλους τελείωσε. Τα λεφτά τα πήρε η Κατερίνα ...
The Tsiakkos
 |  THE TSIAKKOS