ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: μαύρο σατέν midi φόρεμα και flat πέδιλα
 

Πάντα καλά…

The Tsiakkos

The Tsiakkos

Δευτέρα 26 Αυγούστου, 13:24 μ.μ, Λουβαράς, επαρχία Λεμεσού. Η Λένια Πιμπίσιη αφήνει πάνω στο τραπέζι της κουζίνας μια ανοιχτή κονσέρβα σαρδέλες συμπληρώνοντας το τρίο λουβί φρέσκο – κρεμμύδι – τσαρτέλλες, κρεμάει την ποδιά της στον πάγκο της κουζίνας και καθώς κάθεται αναπαυτικά στον καναπέ φωνάζει με ένταση σοπράνο στην κορύφωση της Τραβιάτας «Θεοδόσηηηηηη, τάραξε τζαι εν να γινεί σιόνι».


Φορώντας την αγαπημένη του άσπρη «ξεμάσκαλη» φανέλα με το λογότυπο Bimbishis Bros, Εργολάβοι-Developers, o Θεοδόσης Πιμπίσιης κάθεται στο τραπέζι της και πριν προλάβει να αρθρώσει λέξη η Λένια τον κοιτάει με αυστηρό ύφος και τού λέει: «Φάε τζαι σιώπα, ξεκινά η Κωνσταντίνα Ευριπίδου τζαι έσιει ούλλο το καλοτζαίρι που καρτερώ να τη δώ, ΟΚ;». Λες και είχε επιλογή ο Θεοδόσης ψέλλισε ένα ΟΚ μπουκωμένο από το ψωμί που μόλις βούτηξε μέσα στο λάδι και αφού το κατάπιε είπε: «Να ρωτήσω κάτι; Την ζιβανία ίντα την έχεις πα’ στο τραπεζάκι; «Παίζουμε παιχνίδι με τη Μάρω, κάθε φορά που θα πουν τη λέξη “άγχος” πίνει η Μάρω και κάθε φορά που θα λεν «Όλα καλά», «είσαι καλά», «είμαι καλά», «είστε καλά» πίνω εγώ… Σιωπή, ξεκινά, Θεοδόση βάλε τα γυαλιά του ήλιου ή μεν θωρείς απευθείας πάνω στην τηλεόραση γιατί έχουν καινούργιο σκηνικό και από ό,τι φαίνεται πρέπει να ανακαλύψαν και έξτρα χρώματα που δεν υπήρχαν πριν και εβάλαν τα μες στο στούντιο. Όχι να βουρούμε οφθαλμίατρο πάλε».
Συγγνώμη, ποια εν τούτη; Εν η Κωνσταντίνα. Μα τούτη εν ξανθή. Ε, έβαψέν τα, Θεοδόση, ούσσου. Είπε «Όλα καλά», πιε, Λένια. Είπε τζαι θκυο φορές “άνχος”, νικά η Μάρω ώς τωρά. Τούτος ποιος είναι; Ούφφου, Θεοδόση, τούτος είχε εκπομπή πέρσι στο Omega με τον άλλο που κάμνει φάρσες. Ε, τζαι ποδά ίντα που κάμνει; Ε, εν επήε καλά η εκπομπή τζαι σταματήσαν την τζαι εφέραν τον ποδά. Είπε τζαι τούτος «Όλα καλά», πίνε, Λένια. Μάνα μου, Θεοδόση είδες που τής έστειλε ο Νεκτάριος βίντεο να τής πει ‘καλή επιτυχίαααααα’, η τελευταία φορά που μού είπες καλό λόον ήταν το 2001 που έπιασε το πρωτάθλημα η Ομόνοια τζαι ήθελες να πάμε στους πανηγυρισμούς. «Όλα καλά», Λἐνια, πιε.


Σιωπή, είπα σου, έχει κουτσομπολιά της σόουμπιζ τωρά. Ακούειιιιις, ο Θοδωρής με τη Σίσσυ χωρισμένοι τζαι επήαν διακοπές μαζί. Είχα μεγάλη έννοια ούλλο το καλοτζαίρι τι θα κάμει τζείνη η κορούδα μόνη της με θκυο κοπελλούθκια, πού να πάει; Ευτυχώς, όμως, που επήαν μαζί τα πλάσματα. «Όλα καλά» τελικά, Λένια, πιε. Πίνω, Θεοδόση, τζαι σιώπα τζαι νάκκον, επέλλανές με. Τουλάχιστον να ακούσουμε για τον μικρό Αντώνη. Είδες, μάνα μου, λαλούμε ότι εν χτηνά οι Κυπραίοι αλλά άμαν πρέπει να βοηθήσουμε ένα πλάσμα είμαστε πολλά καλοί. Ίντα κλαίεις; Εσυγκινήθηκα, μάνα μου. Ούφφου, έπαθα ψυχοπλάκωμα μες τα μεσομέρκα.


Όπα, Λένια, τούτη ποια είναι πάλε; Πού να ξέρω, γιε μου; Μα δε ίντα καλά που χορεύκει χορό της τζοιλιάς. Βάλε ζιβανία, Λένια, να πιω τζαι εγώ. Έννεν χορός της τζοιλιάς, χώρκατε, εν η Λοκίτα. Μα η Σριλανκέζα της μάνας σου; Τζείνη εν Πακίτα, το Λοκίτα εν τραγούδι της Φουρέιρα τζαι έκαμε τσάλεντζ το καλοτζαίρι τζαι χορεύκουν το ούλλοι. Κάμε ίνσταγκραμ να μαθαίνεις τζαι τίποτε. Καλά, τούτη η Χριστιάνα ίντα χτυπιέται λες τζαι έπιασε το κάγκο με το ένα σιέρι; Δεν ξέρω, Θεοδόση, κάμνει αστεία η κορούδα… νομίζω. Λένια, μα εν τούτες οι πελλάρες που θωρείς κάθε μεσημέρι τζαι θέλεις όπου πάμε να φκάλουμε φωτογραφίες για να γινείς τζαι εσύ ιφλουέσερ; Θεοδόση, εν ώρα σου; Εν έβαλες γλώσσα, σιώπα τουλάχιστον να δούμε τον Δημητρόπουλο που εν ο πρώτος καλεσμένος της χρονιάς γιατί είναι ταπεινοί και ξεκινούν με κάποιον δικό τους γιατί δεν ήθελαν να τούς πουν αππωμένους ότι φέρνουν κάποιον πιο διάσημο ας πούμε που εν τον είδαμε 100 φορές. Μα τι καλός που είναι, είπε τους ότι εν υπερπαραγωγή η εκπομπή και το στούντιο θυμίζει Hollywood. Αλώπως έπαιζε τζαι ο Δημητρόπουλος το παιχνίδι με τη ζιβανία μες στα καμαρίνια ή έχει γύρω στους 28 βαθμούς μυωπία τζαι εν θωρεί ίντσα!


Πάντως το ότι εκάμαν αφιέρωμα στο τρέιλέρ τους το οποίο θεωρούν ότι ήταν φανταστική ιδέα και εκτέλεση φαίνεται ότι έχουν πιο χαμηλά στάνταρτς και από μεθυσμένη Εγγλέζα, 5:00 το πρωί σε κλαμπ στην Αγία Νάπα. Αμάν, Θεοδόση, ούλλα να τα κρίνεις, δεν θα ξανακάτσεις να δεις Ευριπίδου μαζί μου, είπε και λιποθύμησε στον καναπέ.
Τελικός απολογισμός 23 «άνχος», 345 «Όλα καλά». Νικήτρια η Λένια Πιμπίσιη.

 

THE TSIAKKOS: Τελευταία Ενημέρωση

Sex, drugs and House Music

Sex, drugs and House Music

Παρακολουθώντας το White Lines νιώθεις πραγματικά τον ιδρώτα να κυλά στο μέτωπό σου και τα ...
The Tsiakkos
 |  THE TSIAKKOS
Por Nairobi ρε γαμ*%ο!

Por Nairobi ρε γαμ*%ο!

Τι καλύτερο έχετε να κάνετε από το να φτιάχνετε banana bread και να βάζετε στόρι με γυμναστική ...
The Tsiakkos
 |  THE TSIAKKOS
Just… Don't

Just… Don't

''Σαν να μην ήταν αρκετά τα κακά που μας βρήκαν με την πανδημία, ξεκίνησε και το «Just the ...
The Tsiakkos
 |  THE TSIAKKOS
«Next in Fashion»

«Next in Fashion»

Εντάξει, τώρα μεταξύ μας, δεν το έχετε και όλες με τη μόδα.
The Tsiakkos
 |  THE TSIAKKOS