ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: polka dot φόρεμα, sneakers και layered κολιέ
 

Όλα λίγα

The Tsiakkos

The Tsiakkos

Είναι σπάνιες οι φορές που στην κυπριακή τηλεόραση ο τίτλος μιας εκπομπής ταιριάζει απόλυτα με την ιδέα και το περιεχόμενο. Στη περίπτωση, όμως, του «3 λαλούν», της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής (νομίζω) του Σίγμα, ο τίτλος ταιριάζει γάντι. Φήμες λένε ότι ο κανονικός τίτλος είναι «3 λαλούν, 2 χορεύουν, ένας έρχεται από την πόλη, στην κορφή κανέλα, χρυσή παραδοσιακή βραδιά με πινελιές Ε entertainment fashion police, το πανηγύρι του Αποστόλου Λουκά στην Αραδίππου και είχαμε ώρα το σαββατοκύριακο, οπότε είπαμε να κάνουμε εκπομπή» αλλά επειδή ήταν πολύ μεγάλος περιορίστηκαν στο «3 λαλούν»! Το τηλεοπτικό μαγκαζίνο (θέλω να πω, δεν είμαι και πολύ σίγουρος) είναι so confused Cypriot Identity Crisis 2019 που ταιριάζει απίστευτα με την ψυχοσύνθεση της μέσης Κυπραίας τηλεθεάτριας. Είναι τόσο απελπισμένο να βρει την ταυτότητά του που θα μπορούσε να είναι κοριτσάκι νεαρού ζευγαριού τριανταπεντάρηδων Κύπριων που αποφάσισε ότι το όνομα Γιαννούλα της πεθεράς ήταν πολλά χωρκάτικο και επειδή οι ίδιοι είναι πολύ… προχώ το έκαναν πιο μοντέρνο και την ονόμασαν Joanna - Αμέλια Κουκκουφκιάου! Κάτι όπως τα μαλλιά της Στάλως Πατσιά που δεν ξέρουν αν είναι μαύρα ή πορτοκαλιά και στο τέλος φαίνονται περούκα!

Το πλατό

Να φκει κάποιος υπεύθυνα να μάς πει γιατί το φόντο της εκπομπής είναι η Καλντέρα της Σαντορίνης με μια τεραστίων διαστάσεων γκόμενα να ατενίζει το πέλαγο. Πού κολλά; Γιατίίίίί; Αν ήθελαν να βάλουν θάλασσα για χαλί από πίσω, ας έβαζαν το Nissi Beach, τον Κόννο, το Fig tree ή έστω την Πέτρα του Ρωμιού. Πιο πιθανόν, όμως, να θεώρησαν ότι είναι χωρκάτικο, οπότε είπαν «ας πάμε με τη safe επιλογή του ελληνικού νησιού, αλλά στην πραγματικότητα αυτή ήταν η μόνη φωτογραφία που βρήκε ο set designer (αχαχαχαχα) όταν έκανε google search: background images for amazing Cypriot shows. Έβαλε και ένα σετ έπιπλα του κήπου που αυτό τον καιρό είναι προσφορά από τα DIY και πέντε πλαστικά φκιορούθκια και έφτιαξε το χάρμα οφθαλμών σκηνικό που επιτίθεται στα μάτια μας και στην αισθητική μας όπως το κομπλεξικό τσιουάουα.

Τα… παραδοσιακά

Επίσης, θέλω πραγματικά να μάθω τι είναι αυτή η εμμονή με τα κυπριακά τραούθκια και με το total new age folklore στοιχείο που καθολικά κατακλύζει τη Cyprus TV. Πουλά τόσο πολλά; Κάνει καμπάκ; Δεν είναι αρκετή η «Παραδοσιακή Βραδιά» με την Καραντώνη, η εκπομπή της Βασιλικούλλας που τραγουδά το «Ρούλλα μου, Μαρούλλα μου», η Ευρυδίκη που γυρίζει τα χωρκά και τραγουδά το «Αν είσαι τζι αν δεν είσαι του δήμαρχου παιδί», τα «Καμώματα τζι αρώματα», πρέπει στη lifestyle (αχαχαχαχα) μεσημεριανή εκπομπή να κάνουν διαγωνισμούς με κυπριακά τραγούδια για να κερδίσει η τηλεθεάτρια ένα voucher; Ακόμα ένα αναπάντητο ερώτημα σε αυτή τη ζωή. Προφανώς, όμως, nobody cares, οπότε όλα καλά.

Για το τέλος

Οι παρουσιαστές κάνουν ό,τι μπορούν για να δείχνουν ενθουσιασμένοι, αν και τουλάχιστον στις αρχές είχαν λιγότερη χημεία από μαθήτρια του κλασικού αλλά πού θα πάει, θα το βρουν. Ο Νικόλας είναι παλιά καραβάνα και αν μη τι άλλο σε θέματα μόδας και styling το έχει και με το παραπάνω, οπότε κρατάει καλά τα γκέμια. Δεν βαριέσαι, σαββατοκύριακο είναι, χαλαρά είμαστε, βλέπουμε λίγο τι φόρεσε η Δήμητρα Μακρυγιάννη, κοιμόμαστε λίγο στον καναπέ, ξυπνάμε, τρώμε λίγη σοκολατίνα που το ψυγείο και βλέπουμε λίγο τον Σοφοκλή Κασκαούνια να απαντά στην ερώτηση ποια ήταν η πιο περίεργη ατάκα που άκουσε κατά τη διάρκεια του σεξ! Όλα λίγα σε αυτό τον τόπο. Πραγματικά «3 λαλούν»!

Πηγή: ΤηλεΏρες

THE TSIAKKOS: Τελευταία Ενημέρωση

The Serpent

The Serpent

H τηλεόραση απ’ την καλή και την ανάποδη
The Tsiakkos
 |  THE TSIAKKOS