ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: tailored παντελόνι, αέρινη πουκαμίσα και sneakers
 

Ο πιο αδύναμος... Ρίκκος

The Tsiakkos

The Tsiakkos

Ελάχιστες σειρές στην κυπριακή τηλεόραση μπορούν να περηφανεύονται ότι έγραψαν ιστορία. Η μία είναι αναμφίβολα η Αίγια Φούξια, η δεύτερη είναι ίσως η πιο δημοφιλής σειρά όλων των εποχών. Εννοείται ότι μιλάμε για το «Βουράτε Γειτόνοι» που -18 χρόνια μετά την πρώτη προβολή του το 2001 στο Σίγμα- επιστρέφει, αυτή τη φορά στον κινηματογράφο με μία ταινία που για τα δεδομένα της Κύπρου θα σπάσει ταμεία και ρεκόρ εισιτηρίων. Είτε σάς άρεσε είτε όχι το χιούμορ της σειράς, είναι αδιαμφισβήτητο ότι ο Γιώργος Τσιάκκας κατάφερε να μετουσιώσει στους «Γειτόνους» την ψυχοσύνθεση του μέσου Κυπραίου και στο πρόσωπο του Ρίκκου Μάππουρου όλο τον αυτοσαρκασμό της ράτσας μας.

Όταν μια σειρά καταφέρνει να διαμορφώσει την αργκό μιας ολόκληρης γενιάς με εκφράσεις όπως «Παιθκιά, βουρά με ο χώρκατος», «Θα σχίσω το μαγιό μου», «Εγώ εν τζαι», «Έχει κούσπον στο Μιτσερόν» και πολλές άλλες, δεν μπορεί παρά να γίνει μέρος της ποπ κουλτούρας που σε κάποια στιγμή θα περάσει σε cult status. Για να προωθήσουν την ταινία οι ηθοποιοί εμφανίστηκαν ως οι χαρακτήρες του «Βουράτε Γειτόνοι» σε ένα φιλανθρωπικό και ομολογουμένως ιδιαίτερο επεισόδιο του «Πιο Αδύναμου Κρίκου» που προβλήθηκε την Καθαρά Δευτέρα. Ρίκκος Μάππουρος, Ναστάζια, Αρτεμάκης, Σωκράτης, Έρικ, Κάττος, Σωφρονάκης και Όμορφος ήρθαν αντιμέτωποι με τον Τάσο Τρύφωνος σε ένα επεισόδιο που οι ερωτήσεις του ήταν το απόλυτο trivia για τους φαν της σειράς. Αν είστε από τους λίγους που δεν το είδατε, να περιμένετε την επανάληψη! 

Με σηκωμένη τρίχα!
Αν την βρίσκετε τρελά να κάθεστε στον καναπέ κουλουριασμένοι στα σκοτεινά και να βλέπετε ταινίες και σειρές τρόμου, σάς έχω καλά νέα. Μόλις έκανε την εμφάνισή του στο Netflix – εννοείται – το «The Order» για να μην αφήσετε νύχι που δεν θα φάτε από τον φόβο σας. Ένας πρωτοετής φοιτητής προσχωρεί σε μια μυστική αδελφότητα που ονομάζεται «Το Τάγμα» και ξεκινά να γνωρίζει και να εκπαιδεύεται στα μυστικά της μαγείας. Στην πορεία θα μπλεχτεί σε ένα πόλεμο ανάμεσα σε λυκανθρώπους και οπαδούς της μαύρης μαγείας και θα ανακαλύψει πράγματα για την οικογένειά του που δεν ήξερε ποτέ.

Το «The Order» είναι ένα college action packed horror μεταξύ «The Craft» και «Τwilight» χωρίς τους βρικόλακες με πρωταγωνιστές τους Sarah Grey, Jake Manley και τον Sam Trammel, γνωστό από την απόλυτη σειρά τρόμου «True Blood». Για καλό και για κακό ξεκινήστε να τη βλέπετε με παρέα. Ποτέ δεν ξέρετε!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

THE TSIAKKOS: Τελευταία Ενημέρωση