ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Μια πρόταση που δεν μπορείς να απορρίψεις

Η τηλεόραση απ΄ την καλή και την ανάποδη

The Tsiakkos

The Tsiakkos

Αν είστε φαν των γκανγκστερικών φιλμ και δη της φιλμογραφίας του Μάρτιν Σκορτσέζε, τότε η νέα μίνι σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix είναι ειδικά φτιαγμένη για σας.

Ό,τι αφηγήθηκε τόσα χρόνια μέσα από το The Goodfellas, το Casino και το πρόσφατο The Irishman θα τα δείτε να συμβαίνουν στην πραγματικότητα στο FEAR CITY: NEW YORK VS. THE MAFIA, το οποίο εξιστορεί μέσα από 6 επεισόδια την άνοδο και την πτώση της Μαφίας στη Νέα Υόρκη τις δεκαετίες ‘70 και ‘80.

Το ντοκιμαντέρ ζωντανεύει με τις προσωπικές αφηγήσεις και μαρτυρίες των ειδικών πρακτόρων του FBI, που για χρόνια είχαν γίνει η απόλυτη σκιά των πέντε ιταλικών οικογενειών που αποτελούσαν τα κεφάλια της Μαφίας.

Οι Gambino, Colombo, Bonanno, Lucchese και Genovese ήταν οι απόλυτοι άτρωτοι άρχοντες του οργανωμένου εγκλήματος, με τα πλοκάμια τους να φτάνουν τόσο βαθιά που δεν έλεγχαν απλά τη Νέα Υόρκη, αλλά ολόκληρη την Αμερική. Με έναν ολόκληρο οργανωμένο στρατό να εκτελεί διαταγές, η Μαφία λειτουργούσε περισσότερο σαν μια γιγάντεια εταιρεία έχοντας διεισδύσει σε όλα τα επίπεδα από την οικονομία μέχρι την πολιτική ζωή της χώρας. Πολύ καλά φτιαγμένο και άκρως ενδιαφέρον.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

THE TSIAKKOS: Τελευταία Ενημέρωση

The Serpent

The Serpent

H τηλεόραση απ’ την καλή και την ανάποδη
The Tsiakkos
 |  THE TSIAKKOS