ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean φούστα, loose πουκάμισο και πέδιλα
 

Καρδιά μου, στα ‘δωσα όλα κι έμεινα στο... δάσος

The Tsiakkos

The Tsiakkos

Το έχουμε πει εκατό φορές ότι η τηλεόραση τα τελευταία χρόνια πάσχει. Καμία πρωτοτυπία, καμιά καινούργια ιδέα δεν γεννιέται και τα μόνα πράγματα που κάνουν νούμερα είναι τα ξένα format όπως το ≪Masterchef≫, το ≪Survivor≫ και το ≪Greece’s Next Top Model≫. Οπότε δεν μάς κάνει καμία έκπληξη το γεγονός ότι η Δέσποινα Βανδή μέχρι να ξεκινήσει το ≪X-factor≫ πήρε τα βουνά και τα λαγκάδια για να μάς δείξει το… Ελάντα στην καινούργια travel εκπομπή, που στην Κύπρο βλέπουμε από το Omega μου, με τίτλο ≪My Greece≫.

To Δεσποινάκι, όπως όοοοοοοολες οι εκπομπές τέτοιου τύπου, πάει σε ένα μέρος της Ελλάδας, μάς λέει λίγο για την ιστορία, μιλάει λίγο με τους ντόπιους, κουβαλάει και ένα σεφ να μαγειρέψει μια σπεσιαλιτέ της περιοχής και μετά κάθεται και τα τσακίζει με κανένα ουζάκι. Παράλληλα, βλέπουμε ωραία πανοραμικά πλάνα γυρισμένα με drone και επενδυμένα με χαρούμενες μουσικές. Για τη Βανδή είναι μια ωραία εκδρομή.

Για τον τηλεθεατή ένα βαρετό deja vu. Πολύ καλό να παίζει στο background, καθώς ξαπλώνεις στον καναπέ και χαζεύεις στο Facebook. 

Πηγή: ΤηλεΏρες

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

THE TSIAKKOS: Τελευταία Ενημέρωση

The Serpent

The Serpent

H τηλεόραση απ’ την καλή και την ανάποδη
The Tsiakkos
 |  THE TSIAKKOS