ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: polka dot φόρεμα, sneakers και layered κολιέ
 

Εν κουλί τούτο;

The Tsiakkos

The Tsiakkos

Χαμούλης γίνεται μετά το επεισόδιο της προηγούμενης Δευτέρας στο «MasterChef» μετά το borderline ψυχωτικό παραλήρημα του Χαράλαμπου. Αν δεν πήρατε χαμπάρι, σημαίνει ότι δεν ανοίξατε ούτε twitter ούτε Facebook και γενικά δεν βρεθήκατε με κόσμο γιατί όλο και κάπου θα το είχαν συζητήσει.

Στη δοκιμασία της προηγούμενης βδομάδας η Σπυριδούλα επέλεξε ζευγάρια για να μαγειρέψουν μαζί και αποφάσισε να βάλει μαζί τον Παντελή και τον Χαράλαμπο να δουλέψουν για να φτιάξουν μαζί ένα γλυκό. Ο Χαράλαμπος ήταν έξαλλος από το πρώτο λεπτό που ξεκίνησε η δοκιμασία, φώναζε, έβριζε και γενικά ωρυόταν σαν εξάχρονο που τού τελείωσε το σπρέι κομφετί με αποτέλεσμα η ατάκα «Εν κουλί; Εν κουλί τούτο;» να έχει γίνει η πιο viral ατάκα της βδομάδας και να παίζει παντού. Πάντως η συμπεριφορά του Χαράλαμπου ήταν η απόλυτη επαγγελματική αυτοκτονία.

Όσο καλός σεφ και να είναι σε μια κουζίνα, πρέπει να συνεργαστεί με άλλους και -ακόμα και αν ηγείται- θα πρέπει να μάθει να επικοινωνεί και όχι να επιβάλλει. Μέσα σε ένα επεισόδιο ο Χαράλαμπος κατάφερε να γίνει τρομερή φιγούρα και να μετατραπεί σε χιλιάδες memes!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

THE TSIAKKOS: Τελευταία Ενημέρωση

The Serpent

The Serpent

H τηλεόραση απ’ την καλή και την ανάποδη
The Tsiakkos
 |  THE TSIAKKOS