ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Decadansing*

Με συνοπτικές διαδικασίες ολοκληρώθηκε το φετινό έκτο φιλανθρωπικό σόου «Dansing for you» στο TVONE. Θα διερωτάστε πότε ξεκίνησε και πότε πρόλαβε να τελειώσει; Η αλήθεια είναι ότι έχω γάλα στο ψυγείο που κράτησε περισσότερο καιρό και στο τέλος ήταν λιγότερο ξυνισμένο από το «φαντασμαγορικό σόου». Τέσσερις βδομάδες κράτησε μαζί με το Live του τελικού της προηγούμενης Δευτέρας, που αν είχαν χιούμορ θα το έλεγαν χαριτολογώντας, «Dead», αντικατοπτρίζοντας, έτσι, και τον παλμό των τηλεθεατών.

Τα βίντεο που έπαιζαν στον τελικό έδειχναν τα ζευγάρια να αγωνιούν αν θα μείνουν στον διαγωνισμό, χωρίς να έχουν ιδέα προφανώς ότι θα κοπεί η εκπομπή τόσο άδοξα την επόμενη βδομάδα, γεγονός που με κάνει να αναρωτιέμαι τι σκέφτονταν οι παραγωγοί του σόου πριν ξεκινήσει. Ότι αυτό το αριστούργημα που θα γραφτεί στο πάνθεον του παράφωνου κίτς με χρυσά γκλίτερ γράμματα θα είχε τρομερή επιτυχία και τα τραγικά νούμερα έπεσαν σαν κεραυνός εν αιθρία; Τους ήρθε τόσο ξαφνικό;  

Ελπίζω πως, μετά από αυτή την έκτη και φαρμακερή φορά, το κανάλι επιτέλους θα παρατήσει τα σόου ή τουλάχιστον θα μάθει τι θα πει σόου το 2018 και θα κάνει ένα που να βλέπεται ή να ακούγεται, στη συγκεκριμένη περίπτωση, γιατί μετά από τι έφτασε στα αφτιά μας ακόμα και το «τρυπημένο εξώστ της μοτόρας»  ακούγεται μελωδία στον Μπαχ. Μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν έχω ιδέα ποιοι κέρδισαν γιατί εννοείται ότι άντεξα να δω μόνο μισή ώρα. Φαντάζομαι ούτε και σας νοιάζει και ακόμα πιο σημαντικό δεν έχει απολύτως καμία σημασία.

Twitter @THETSIAKKOS

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

THE TSIAKKOS: Τελευταία Ενημέρωση

The Serpent

The Serpent

H τηλεόραση απ’ την καλή και την ανάποδη
The Tsiakkos
 |  THE TSIAKKOS