ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Dansing Χωριού 6

The Tsiakkos

The Tsiakkos

Έχουν ήδη πλακώσει οι ζέστες και οι εγκέφαλοι άρχισαν να υπολειτουργούν. Όχι πως πιο πριν χτυπούσαν ταχύτητες Μach 3, αλλά τώρα είναι 40 βαθμοί λιώνει το κορμί και τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Γι αυτό σήμερα θα σας αποτελειώσω με ένα φιλοσοφικό ερώτημα. Τελικά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα; Δηλαδή τα πάντα δικαιολογούνται αν ο λόγος που γίνονται είναι καλός; Με αυτό ακριβώς το σκεπτικό, δηλαδή με την πρόφαση του φιλανθρωπικού σκοπού, φτάσαμε να έχουμε για έκτη φορά Dansing for you στην ταλαίπωρη Κυπριακή τηλεόραση γιατί το TV One δεν τα βάζει κάτω!

Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι δεν υπάρχουν Κυπραίοι Σελέμπριτις. Και αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν, σίγουρα δεν είναι αρκετοί για να βγάλουμε έξι σεζόν. Κάθε φορά που εμφανιζόταν ένα ζευγάρι προσπαθούσα να μαντέψω ποιος είναι ο διάσημος. Αν εξαιρέσεις δυο τρεις περιπτώσεις οι πλείστοι είναι πιο άγνωστοι και από τον Στρατιώτη στο Σύνταγμα.

Ακόμα πιο λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να τραγουδήσουν και να χορέψουν. Προφανώς όμως δεν είναι προϋπόθεση για να συμμετέχεις σε ένα μουσικοχορευτικό σόου! Φαντάζομαι ότι οι προτάσεις στους σελέμπριτις έγιναν κάπως έτσι:

-Φίλε τραγουδάς καλά;
-Eεεεε φίλε στη Πέμπτη του Δημοτικού ετραγούδησα το «Εν θα σου πω Δροσούλα σ’ αγαπωωωωω» στην τελική γιορτή με μεγάλη επιτυχία.
-Τέλεια. Κάμνεις μας!

Αλίμονο, δεν περιμένω ξαφνικά να εμφανιστεί λόγου χάρη η Βίβιαν Κανάρη (ούτε που θα σας κάνει έτσι χάρη η Queen Viv) με την φωνή της Μαρίνέλλας αλλά ούτε να κλαίνε οι σκύλοι σε ακτίνα 12 χιλιομέτρων από την τηλεόραση. Και πάλι το ότι το κάνετε για καλό σκοπό δεν δικαιολογείται η ηχορύπανση που φτάνει στα αυτιά μας. Αν μη τι άλλο αυτοί που (δεν ξέρουν να) χορεύουν επηρεάζουν μόνο την όραση μας.

Η οποία όραση μας είναι ήδη αρκετά βεβαρημένη από την εικόνα που φτάνει από το τρισάθλιο στούντιο και γδέρνει χωρίς οίκτο τους αμφιβληστροειδείς μας. Κανονικά έπρεπε να πέφτει προειδοποίηση πριν ξεκινήσει το σόου: «Προσοχή, το πρόγραμμα μπορεί να προκαλέσει καταρράκτη! Προτείνεται η χρήση κολλυρίου» . Θα πω ότι οι τσίγκοι με τα κρυφά LED στο background είναι ντιζαινιά και κιτς άποψη και θα το ξεπεράσω, αλλά τα φώτα; Οϊμέ τα φώταααααα. Πιο τράγικα και από την Αντιγόνη του Σοφοκλή. Μετά από τόσα Σταρ Κύπρος και τόσα Dansing δεν εβρέθηκε ένα πλάσμα μέσα σε αυτό το κανάλι να πει «Ρε κοπέλια μήπως να φέρουμε κανένα φωτιστή που ξέρει που τηλεόραση και όχι γάμους μπας και φωτίσουμε τούντο στούντιο τζαι να μεν τους φκάλουμε πιο κρουσμένους που Εγγλέζα που ποτζιμάτε την πρώτη μέρα των διακοπών της στο Nissi Beach; Μήπως λέω, εν τζαιν απαραίτητο!» Ποτέ, κανένας και για κανένα λόγο.

Δεν πειράζει. Τουλάχιστο το TVOne έδωσε λεφτά στο στήσιμο των τραγουδιών και στα ρούχα γι αυτό η εικόνα δεν θυμίζει τουλάχιστο σχολική παράσταση του Γυμνασίου Αραδίππου. Οh wait! To τριστέλι του ηλεκτρολόγου που χρησιμοποιήθηκε για να τραυματίσει θανάσιμα το «Αν μια μέρα σε χάσω» ο Κυριακός Πελεκάνος ήταν το ίδιο που χρησιμοποίησε το PIK την βραδιά της επιλογής του Μιλάς πολύ για την Eurovision το 1990. Που το βρήκαν; Μήπως το TVONE ανακάλυψε το time-travel; Τι μας κρύβουν; Τελικά ψεκάζουν μας;

Η απάντηση είναι ναι αλλά όχι αρκετά από ότι φαίνεται ούτος ώστε να φτάσουμε όλοι στα ίδια σημεία αποχαύνωσης και να τα βλέπουμε όλα υπέροχα. Όπως η κοπελιά στο green room που μας είπε ότι μας παρακολουθούν πολλοί φοιτητές από το εξωτερικό! Εγώ πάντως αν είχα γιο που σπούδαζε στην Αγγλία και από τα τόσα πράγματα που θα μπορούσε να κάνει καθόταν και έβλεπε Dansix θα σταματούσα να του έστελνα λεφτά!

Για να καταλάβετε όμως πόσο υπέροχα βλέπουν τα πράγμα εκεί στο TVOne αυτό το ποστ ανέβηκε στη σελίδα του σόου στο Facebook το βράδυ της Δευτέρας:

Αυτό δεν είναι το πρόσωπο κάποιου που είναι ΦΑΝΕΡΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ με ότιδήποτε! Αυτό είναι το πρόσωπο κάποιου που σκέφτεται «Νόμιζα ότι το Σπασίμπα Baby ήταν η μεγαλύτερη βλακεία που έκανα αλλά μάλλον υπάρχουν και χειρότερα.» Το κανονικό πόστ θα έπρεπε να είναι: Christos Dantis is feeling νεουλιασμένος @ Αρχάγγελος, Nicosia #porcamiseria #kommatia

Twitter @THETSIAKKOS

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

THE TSIAKKOS: Τελευταία Ενημέρωση

The Serpent

The Serpent

H τηλεόραση απ’ την καλή και την ανάποδη
The Tsiakkos
 |  THE TSIAKKOS