ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Η μισή αλήθεια

Ζήσε το τώρα. Μην αφήνεις εκκρεμότητες για συναισθήματα που δεν έγιναν πράξη, ενέργειες που άφησες στα μισά και λόγια στα ανείπωτα.

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Μια ημέρα, 24 ώρες, 1440 λεπτά, 86.400 δευτερόλεπτα. Μια μέρα που είσαι ζωντανή και αναπνέεις. Και παίρνεις ανάσες και είσαι καλά. Δεν νιώθεις πόνο. Νιώθεις ευλογία που μπορείς να βλέπεις, να ακούς, να αισθάνεσαι.

Μια μέρα, 24 ώρες, 1440 λεπτά, 86.400 δευτερόλεπτα. Και την έχεις μπροστά σου να κάνεις όλα όσα δεν πρόλαβες χθες. Που να σε κάνουν ευτυχισμένη. Σου αξίζει, ξέρεις, λίγη περισσότερη ευτυχία και αγάπη και λίγο περισσότερο έρωτας να σου γαργαλά την καρδιά και να στην ευφραίνει.

Ζήσε το τώρα. Μην αφήνεις εκκρεμότητες για συναισθήματα που δεν έγιναν πράξη, ενέργειες που άφησες στα μισά και λόγια στα ανείπωτα.

Ζήσε το τώρα. Πες το εκείνο το «σ’ αγαπώ» που δεν βγήκε από τα χείλη, την «συγνώμη» που από εγωισμό την κρατάς μέσα σου ακόμη, το δάκρυ που έκρυψες μήπως και σε πουν αδύναμη ή το «φεύγω» που σε βασανίζει τόσο αλλά δεν βρίσκεις το κουράγιο να το κάνεις.

Ζήσε το τώρα. Να μην σε νοιάζει αν όλα αυτά σε κάνουν ευάλωτο ή σε εκθέσουν. Μπορεί να σε κάνουν και ευτυχισμένο. Και εννοείται πως δεν πρέπει να σε νοιάζει αν σε πουν τρελό, αδύναμο, άκαρδο ή αχάριστο.

Άσε την μέρα με τις 24 ώρες, τα 1440 λεπτά, τα 86400 δευτερόλεπτα να οδηγήσουν την καρδιά σου, τα βήματά σου, τα θέλω σου. Άσε τον χρόνο να σε διδάξει, να σε εμπνεύσει, να σου δείξει ποια είσαι. Να σου δείξει ότι ζούσες την μισή αλήθεια της ζωής σου και ήρθε η ώρα να δεις όλη την αλήθεια σου.

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση

Το κλειδί

Το κλειδί

Η αγάπη, φίλε, έρχεται όταν ανοίξεις τα κομμάτια της ψυχής σου και νιώθεις ασφαλής να τα ...