ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Ήρθε η ώρα

Σου έμαθαν πως είναι καλύτερα να συμβιβάζεται παρά να ονειρεύεσαι και να αποτυγχάνεις

Έλενα Αποστόλου

Έλενα Αποστόλου

Λίγο ευτυχισμένος, λίγο χαρούμενος, λίγο ερωτευμένος, λίγο επιτυχημένος. Λίγος εσύ. Και συ είσαι «ολόκληρος». Σου αξίζει ευτυχία, χαρά, έρωτας επιτυχία και όλα όσα ονειρεύτηκες. Μην συμβιβάζεσαι με τα μισά. Είναι η στιγμή να κάνεις μια νέα αρχή. Τώρα. Κλείσε τα μάτια και ονειρεύσου όλα όσα σε κάνουν να νιώθεις όμορφα και κυνήγησέ τα. Σου έμαθαν πως είναι καλύτερα να συμβιβάζεται παρά να ονειρεύεσαι και να αποτυγχάνεις.

Λάθος. Σου έμαθαν πως είναι καλύτερα να έχεις το λίγο από το τίποτα, πως οι μισές αλήθειες είναι προτιμότερες από το ψέμα. Λάθος. Σε έμαθαν να βρίσκεις χαρά στο τίποτα. Να γελάς και να είσαι καλά για τους άλλους.Λάθος. Να συμβιβάζεσαι, να ζεις μια ζωή που δεν σε εκπληρώνει με τον τρόπο που ήθελες από μικρός. Λάθος. Συμβιβάζεσαι με ανθρώπους που δεν μπορούν να σου δώσουν όλα όσα χρειάζεσαι. Σου έμαθαν να μειώνεις τα στάνταρ σου για να επιβιώνεις ίσα και να παίρνεις ανάσες ίσα με αυτές που χρειάζεσαι. Λάθος. Σου έμαθαν να προσποιείσαι ότι είναι εντάξει με κάτι που δεν είσαι, να μην υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου επειδή κάποιος άλλος δεν το ‘κάνε για σένα Σου έμαθαν να δίνεσαι σε ανθρώπους που σου «επιστρέφουν» συναισθήματα σε δόσεις. Να πιστεύεις ότι το μισό αξίζει και ότι είναι καλύτερο από το τίποτα, να καταπιέζεις τον εαυτό σου και αυτό που έχεις μέσα σου. Λάθος. Μάθε πως το μισό από οτιδήποτε δε θα σε κάνει ολόκληρο… Και γεννήθηκες για να ζήσεις μια γεμάτη ζωή και όχι μισή και ότι ήρθε η ώρα τώρα αυτό να το αλλάξεις. Ποτέ δεν είναι αργά. Υ. Γ Καλή χρονιά. Ο χρόνος τρέχει, σταμάτα να τρέχεις πίσω από όλα παρά μόνο πίσω από τον εαυτό σου. Άκουσέ τον. Ουρλιάζει.

Υ. Γ Καλή χρονιά. Ο χρόνος τρέχει, σταμάτα να τρέχεις πίσω από όλα παρά μόνο πίσω από τον εαυτό σου. Άκουσέ τον. Ουρλιάζει.

μότο Μάθε πως το μισό από οτιδήποτε δε θα σε κάνει ολόκληρο… Και γεννήθηκες για να ζήσεις μια γεμάτη ζωή και όχι μισή και ότι ήρθε η ώρα τώρα αυτό να το αλλάξεις. Ποτέ δεν είναι αργά

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έλενα Αποστόλου: Τελευταία Ενημέρωση