ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Tο προϊόν που χρειάζεστε για να κάνετε τα χείλη σας ζουμερά και ελκυστικά

Αξίζει να επενδύσετε σε αυτό

Ριάνα Στυλιανού

Η βιομηχανία της ομορφιάς με την ανάπτυξη των social media, έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια, με εκατοντάδες χιλιάδες influencers, youtubers και μακιγιέρ, να δημιουργούν συνεχώς content για διάφορες πλατφόρμες.

Ανάμεσα σε αυτές δεν θα μπορούσε να λείπει και το Tik Tok, το οποίο app έγινε η απόλυτη ψυχαγωγία πολλών ανθρώπων, διαφόρων ηλικιών.

Μέσα από την εν λόγω πλατφόρμα λοιπόν, οι χρήστες φτιάχνουν βιντεάκια, στα οποία τείνουν να χρησιμοποιούν διάφορα προϊόντα από την αγορά ομορφιάς, τα οποία καταλήγουν να γίνονται τάση και να παθαίνουν εμμονή με αυτά όλες οι beauty lovers.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mola cosmetics (@molacosmetics)

Ένα item λοιπόν, που το τελευταίο διάστημα έχει την τιμητική του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής, δεν είναι άλλο από το lip oil. Με αυτό τον όρο δεν εννοούμε κάποιο gloss ή liquid κραγιόν για τα χείλη, αλλά ένα έλαιο ειδικά μελετημένο για την περιοχή, έτσι ώστε να ενυδατώνει τα χείλη μας στο μάξιμουμ. Τα lip oils είναι προϊόντα που φροντίζουν εντατικά τα χείλη και αυτή η ενυδάτωση τα κάνει πιο ζουμερά και ελκυστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση