ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mum jeans, απλό λευκό tee και πέδιλα με τακούνι
 

Το προϊόν που χαρίζει άμεσα εντυπωσιακό όγκο στα χείλη και είναι must have

Όταν το δοκιμάσετε θα δείτε την απίστευτη διαφορά στα χείλη σας.

Σταύρη Φράγκου

Τα trends στην ομορφιά προτάσσουν λαμπερά και γεμάτα χείλη χωρίς όμως τα ενέσιμα. Υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά τα οποία μπορούν με ένα πέρασμα να δώσουν όγκο στα χείλη σας μέσα σε λίγα μόνο λεπτά και να τους δώσουν ένα ελαφρύ χρώμα υγείας.

 

Συγκεκριμένα δοκιμάσαμε το Nabla Viper Lip Plumper το οποίο είναι ένα διάφανο βάλσαμο που δίνει άμεσο volume στα χείλη το οποίο διαρκεί έως και 2 ώρες. Η πλούσια και ρευστή φόρμουλα εγγυάται καταπραϋντική, θρεπτική και αντιοξειδωτική δράση όπου χάρη στο twist στυλό του, τα ενεργά συστατικά διατηρούνται μέχρι την τελευταία χρήση, χωρίς να γίνεται σπατάλη του προϊόντος.

Σύνθεση
Η σύνθεση του περιέχει 2 μείγματα πρώτων υλών, κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και δοκιμασμένα για άμεσο αποτέλεσμα διεγείροντας τη μικροκυκλοφορία (μια προσωρινή αίσθηση μυρμηγκιάσματος σημαίνει ότι το προϊόν λειτουργεί) και για μακροχρόνιο αποτέλεσμα όγκου , υποστηρίζοντας την παραγωγή κολλαγόνου που προάγει την ενυδάτωση, τα πιο γεμάτα χείλη και τη μείωση των λεπτών γραμμών.

Εφαρμογή
- Σε γυμνά χείλη, για όγκο και έλαφρυ χρώμα στα χείλη.
- Ως μάσκα όγκου για τα χείλη πριν το μακιγιάζ: αφήστε το προϊόν να δράσει για 10 λεπτά, στη συνέχεια αφαιρέστε το και προχωρήστε στην εφαρμογή του προϊόντος για τα χείλη σας.
- Ως top coat για τα χείλη πάνω από οποιοδήποτε άλλο προϊόν για τα χείλη, για 3D εφέ.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι είναι Cruelty free Vegan friendly.

Μπορείτε να το βρείτε στο selektbeauty.com.cy 

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση