ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Το νέο καλοκαιρινό χτένισμα που ξετρελαίνει

Πώς να το εφαρμόσετε;

Μαρία Σάββα

Αν σας αρέσει η εμφάνιση των πλεξούδων αλλά δεν μπορείτε ή δεν έχετε χρόνο να το εφαρμόσετε , το λεγόμενο bubble braid ,αυτές οι κοτσίδες που επιτυγχάνονται εύκολα αποτελούνται από φουσκωτά τμήματα μαλλιών που χωρίζονται με λαστιχάκια. Σε αντίθεση με άλλα κοτσιδάκια, αυτό είναι ένα χτένισμα που δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας για να τελειοποιήσετε.

Τα bubble braids είναι ουσιαστικά μια μοντέρνα και παιχνιδιάρικη αναβάθμιση απο τις τυπικές αλογοουρές, επομένως είναι πολύ πιο εύκολο να το πετύχεις σε σχέση με μια παραδοσιακή πλεξούδα.

Αυτό το look αποτελείται συνήθως από μια ψηλή αλογοουρά, με στρατηγικά τοποθετημένα λάστιχα δεμένα ενδιάμεσα της, το οποίο κάνει τα μαλλιά να φουσκώνουν και να φαίνονται σαν φούσκα. Με λίγα λόγια, αν μπορείτε να κάνετε μια αλογοουρά, μπορείτε να κάνετε με ευκολία και ένα bubble braid. Επίσης, είναι το ιδανικό χτένισμα για να σας κάνει να φαίνεστε ότι καταβάλατε πολύ περισσότερη προσπάθεια στο χτένισμά σας από ό,τι κάνατε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Μπορείτε να το εφαρμόσετε κάνοντας τα πιο κάτω 5 βήματα:

1.Αρχικά, ετοιμάστε τα μαλλιά σας με μια κρέμα styling για να δημιουργήσετε ένα ομοιόμορφο και χωρίς φριζάρισμα foundation για styling. Αυτή η ελαφριά φόρμουλα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το στυλ και θα σας διευκολύνει να κεντρίσετε τον όγκο σας ως τελευταίο βήμα.

2.Τοποθετήστε τα μαλλιά σας σε μια slick αλογοουρά στο ύψος που επιθυμείτε και στερεώστε τα με ένα λάστιχο.

3.Τυλίξτε άλλο ένα ελαστικό δέσιμο μαλλιών λίγα εκατοστά κάτω από την αλογοουρά σας. Η ελαστική τοποθέτηση θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το μήκος των μαλλιών και η διατήρηση ίσης απόστασης μεταξύ κάθε «bubble» είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

4.Μόλις τοποθετηθούν όλα τα ελαστικά, χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να πειράξετε και να τραβήξετε το κάθε τμήμα που χωρίσατε. Αυτό θα λύσει τα μαλλιά μεταξύ των ελαστικών και θα δημιουργήσει πολλαπλά bubbles, με την επιλογή να προσαρμόσετε την εμφάνισή σας ανάλογα με το πόσο ογκώδη τα θέλετε.

5.Ολοκληρώστε με μια ελαφριά λάκα μαλλιών για να δημιουργήσετε επιπλέον δύναμη παραμονής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση