ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Πρέπει οπωσδήποτε να μυρίσεις το νέο άρωμα του Giorgio Armani

Το άρωμα MY WAY αποτελεί μια ισχυρή και μοναδική δήλωση να ακολουθούμε το δικό μας μονοπάτι.

Σταύρη Φράγκου

Ο οίκος Giorgio Armani Beauty παρουσιάζει το MY WAY, ένα φωτεινό άρωμα εμπλουτισμένο με λευκά άνθη που ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη θηλυκότητα και αντικατοπτρίζει τη δέσμευση του οίκου προς τη βιωσιμότητα.

Το άρωμα MY WAY αποτελεί μια ισχυρή και μοναδική δήλωση να ακολουθούμε το δικό μας μονοπάτι. Πολλά περισσότερα από ένα όνομα, το MY WAY αντικατοπτρίζει πως τα ταξίδια της ζωής, είτε είναι γεωγραφικά είτε συναισθηματικά, διαμορφώνουν τον χαρακτήρα μας και μέσα από τους ανθρώπους που συναντάμε και τις στιγμές που ζούμε, δημιουργούμε τη δική μας μοναδική ιστορία ζωής. Αντιπροσωπεύοντας μία διάθεση προσωπικής αναζήτησης, το άρωμα MY WAY αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία «I am what I live».


Η φιλοσοφία του αρώματος MΥ WAY ενσαρκώνεται απόλυτα από την Αμερικανίδα ηθοποιό Adria Arjona, της οποίας τόσο η προσωπικότητα, όσο και η ιστορία της ζωής της, χαρακτηρίζονται από το ανοικτό πνεύμα σε νέες εμπειρίες και συναντήσεις. Πέρα από το MY WAY, η Adria θα εκπροσωπεί τον οίκο Giorgio Armani Beauty ως πρόσωπο και για τα προϊόντα μακιγιάζ. Ακόμη, η Adria θα πρωταγωνιστήσει στην πολυαναμενόμενη σειρά ταινιών Morbius της Marvel, η οποία προβλέπεται να κυκλοφορήσει το 2021.

«Η Adria Arjona είναι μια ταξιδιώτισσα, μια νεαρή γυναίκα του σήμερα. Έξυπνη, χωρίς προκαταλήψεις, ανεξάρτητη και ικανή να εκτιμά κάθε εμπειρία ζωής. Είναι μια πολίτης του κόσμου που, χάρη στις αυθεντικές εμπειρίες και συναναστροφές της, μπορεί πράγματι να λέει: I am what I live.» Giorgio Armani

Η παρουσίαση του αρώματος MY WAY σηματοδοτεί ένα σημείο καμπής στο διαρκές σχέδιο του οίκου Giorgio Armani Beauty που εστιάζει στη μείωση του περιβαλλοντικού του αντίκτυπου και στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής: «Πιστεύω ότι σήμερα όλοι πρέπει να ασχολούμαστε περισσότερο από ποτέ με τα περιβαλλοντικά ζητήματα. Δεν μπορούμε να αγνοούμε το γεγονός ότι το μέλλον των επόμενων γενιών εξαρτάται από τις επιλογές μας». Giorgio Armani

Η χρήση ανακυκλωμένων κι ανακυκλώσιμων υλικών, η βιώσιμη προμήθεια συστατικών αλλά και το καινοτόμο σύστημα refill του μπουκαλιού του αρώματος, αντικατοπτρίζουν την οικολογική συνείδηση και τις ενέργειες του οίκου Giorgio Armani Beauty κατά τη δημιουργία του αρώματος MY WAY.

*Χάρη στο συνδυασμό αυτών των ενεργειών και την προστασία 6.500 στρεμμάτων τροπικού δάσους στη Μαδαγασκάρη, το άρωμα MY WAY επιτυγχάνει ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα. Ως αποτέλεσμα ενός νέου 5ετούς πλάνου δράσης, ο οίκος Giorgio Armani Beauty δεσμεύεται επίσης να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα κατά 25% επιπλέον και να επιτύχει ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα για όλα τα προϊόντα του έως το 2025.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση