ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: σατέν μπλούζα, midi φούστα και πέδιλα
 

Το μυστικό ομορφιάς για να φαίνεστε πιο νέες

Ένα απλό makeup trick που θα σας χαρίσει την απόλυτη φρεσκάδα.

Ριάνα Στυλιανού

Ευτυχώς στις μέρες μας, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να μας βοηθήσουν στο να διατηρήσουμε ένα πιο νεανικό και fresh look.

Η σωστή διατροφή, το healthy lifestyle γενικότερα αλλά και η σωστή περιποίηση του προσώπου μας μέρα-νύχτα, παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στο πως διατηρείται η επιδερμίδας μας.

Ωστόσο, όσον αφορά το μακιγιάζ, που πλέον φοράμε αρκετά λιγότερο σε σύγκριση με προηγούμενα χρόνια, κυρίως λόγω πανδημίας και καραντίνας στο σπίτι, υπάρχει ένα beauty trick που μπορεί να σας προσφέρει ένα πολύ νεανικό και σούπερ natural look.

Αυτό το μυστικό ομορφιάς λοιπόν, έχει να κάνει με το blush. Γνωρίζω πως πολλές από εσάς ίσως και να αποφεύγετε το ρουζ στα μάγουλα, επειδή νομίζετε πως τονίζει τις λεπτές γραμμές στο πρόσωπό σας. Well, η αλήθεια είναι... εάν κάνετε λάθος επιλογή στο χρώμα του ρουζ σας, το πιο πιθανό να καταλήξετε με ένα όχι και τόσο κολακευτικό αποτέλεσμα. Επομένως, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα χρώματα που σας ταιριάζουν αλλά και πως να εφαρμόζετε το προϊόν σωστά στα μάγουλά σας.

Σας συνιστώ να επενδύσετε πάνω σε ένα creamy blusher για πιο βελούδινο αποτέλεσμα, που θα μπορείτε να το εφαρμόσετε ακόμα και με τα δάκτυλά σας.

Οι κατάλληλες αποχρώσεις για πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες, τείνουν να κυμαίνονται γύρω στα κοραλλί και έντονα ροζ χρώματα, ενώ για τις πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, το pale pink είναι το ιδανικότερο.

Χαμογελάστε ελαφρός και εφαρμόστε το blush στα μήλα του προσώπου σας, απλώνοντας το προϊόν με κινήσεις προς τα πάνω.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση