ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Το μανικιούρ του show της Chanel είναι must try

Αυτά τα nail looks αποτελούν την έμπνευση για τα δικά μας γιορτινά μανικιούρ.

Το show Métiers d'Art 19/20 του οίκου Chanel ακόμα το συζητάμε. Τα μοντέλα περπάτησαν στο Grand Palais στο Παρίσι, σε ένα catwalk που είχε διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να θυμίζει το διαμέρισμα της Coco Chanel. Μαύρο, μπεζ, και χρυσό ήταν αυτά που αντικατόπτριζαν το προσωπικό γούστο της Chanel, ενώ το highlight του σκηνικού ήταν αναμφίβολα η σκάλα με τους καθρέφτες, επηρεασμένη από το κίνημα του κυβισμού που σχεδιάστηκε για την ίδια τη δεκαετία του ‘20. 

Όσον αφορά στη συλλογή που παρουσιάστηκε με όνομα “Paris-31 rue Cambon” μπορεί να μην αντανακλούσε το περιβάλλον οπτικά, αλλά το πέτυχε μέσω των διαχρονικών, κομψών και ποιοτικών κομματιών που μπορούν να φορεθούν δεκαετίες χωρίς να είναι εκτός τάσεων.

Ο Sam Mcknight έκανε όμορφες αλογοουρές, σε wet look ή στολισμένες με την καμέλια το σήμα κατατεθέν του οίκου. Η Lucia Pica στόλισε τα μάτια των μοντέλων με studs στις εσωτερικές γωνίες ή έβαψε όλο το βλέφαρο με sparkly, ασημένιους τόνους ενώ η Jenny Longworth, celebrity nail artist, δημιούργησε δυο διαφορετικά nail looks τα οποία αποτελούν την έμπνευση για τα δικά μας γιορτινά μανικιούρ.

Η Jenny Longworth δημιούργησε σχέδια με το διπλό C του οίκου και με χρυσά και ασημένια studs -matchy matchy με το eye makeup look. Και τα δύο nail looks είναι luxurious, διακριτικά αλλά και κομψά και είναι σίγουρο ότι θα αντιγράψουμε asap.

Το λευκό με τα μαύρα C ή το μπορντό με τα χρυσά studs;

Δείτε τις φωτογραφίες και εμπνευστείτε.

 

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση