ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Τα δύο προϊόντα ομορφιάς που δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα σας

Ειδικά τον χειμώνα.

Ριάνα Στυλιανού

Με την πτώση της θερμοκρασίας, πολλές από εσάς θα έχετε παρατηρήσει κάποια αλλαγή στην επιδερμίδα σας, καθώς αυτή ξεραίνεται περισσότερο από άλλες εποχές του χρόνου και δε δείχνει τόσο λαμπερή όσο το καλοκαίρι και την άνοιξη.

Αυτό οφείλεται στην έλλειψη ενυδάτωσης, ένας παράγοντας που κάνει τα πάντα πάνω μας να δείχνουν πιο νεανικά και υγιή. Πέραν από τη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου σας το πρωί και το βράδυ πριν πάτε για ύπνο, είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή και σε άλλα μέρη του σώματός σας, ειδικά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ένα part που επηρεάζεται αρκετά από το κρύο, είναι τα χέρια μας. Αυτά μπορεί να ξηραθούν τόσο πολύ που ίσως να καταλήξουν σε επώδυνα κοψίματα και πληγές... πράγμα αρκετά άβολο, ειδικά όταν βρισκόμαστε σε μια περίοδο που βάζουμε συνεχώς αντισηπτικό στα χέρια μας.

@Nati Melnychuk

Για να τα προστατεύουμε λοιπόν, θα πρέπει πάντα να έχουμε μαζί μας μια ενυδατική κρέμα χεριών, κατά προτίμηση να είναι φαρμακευτική και χωρίς μυρωδιά.

Το δεύτερο beauty product που δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από τη τσάντα μας, είναι το lip blam. Όπως τα χέρια, έτσι και τα χείλη μας, τείνουν να σκάνε και να ξηραίνονται περισσότερο τον χειμώνα. Επομένως, το να τα διατηρούμε ενυδατωμένα είναι πολύ σημαντικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση