ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: joggers, μακρυμάνικο κορμάκι και άρβυλα
 

Tα βασικά βήματα για το τέλειο μανικιούρ στο σπίτι

Ο manicurist της Jennifer Lopez μας δείχνει βήμα - βήμα πώς να πετύχουμε το τέλειο μανικούρ.

Σταύρη Φράγκου

Πίσω από κάθε μανικιούρ των διασήμων βρίσκεται ένας ταλαντούχος nail artist. Στην περίπτωση της Jennifer Lopez, της Selena Gomez και όχι μόνο, βρίσκεται ο Tom Bachik.

Ο Tom Bachik, είναι αυτός που επιμελείται τα νύχια τους σε κάθε φωτογράφιση ή red carpet εμφάνιση και είναι το άτομο που θα σας χαρίσει έμπνευση για τα επόμενα μανικιούρ σας.

Ο ίδιος ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και μας δείχνει βήμα - βήμα για να κάνουμε μόνες μας το τέλειο μανικιούρ στο σπίτι.

Αρχίζουμε με το λιμάρισμα των νυχιών, στη συνέχεια σπρώχνουμε και αφαιρούμε τα πετσάκια με δύο ειδικά εργαλεία. Στη συνέχεια λιμάρουμε την επιφάνεια των νυχιών και καθαρίζουμε τα νύχια με ασετόν προτού ξεκινήσουμε το βάψιμο. Ξεκινάμε πρώτα με τη βάση, στη συνέχεια εφαρμόζουμε το χρώμα - αν χρειαστεί βάζουμε δύο στρώσεις και τέλος το top coat. Ολοκληρώνουμε με λαδάκι το οποίο θα ενυδατώσει τα νύχια και θα τα κάνει να φαίνονται πιο περιποιημένα.

Όπως ανέφερε ο ίδιος σε ένα από τα σχόλια, ο λόγος που καθαρίζει με ασετόν τα νύχια είναι για να κάνει το χρώμα να έχει περισσότερη διάρκεια. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@tombachik)

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση