ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean short, λευκό πουκάμισο και mules
 

Πριγκίπισσα Diana: Μια λεπτομέρεια στα μαλλιά της που λίγοι έχουν προσέξει

Το μυστικό αποκάλυψε ο προσωπικός της κομμωτής, Richard Dalton

Ριάνα Στυλιανού

Οι λόγοι για τους οποίους αγαπήθηκε από τον κόσμο η πριγκίπισσα, δεν ήταν λίγοι. Ο προσιτός της χαρακτήρας, η δράση της, ακόμα και η εμφάνισή της, ήταν λόγοι που η "πριγκίπισσας του λαού" γινόταν συχνά πρωτοσέλιδο.

Παρόλο που η Diana χαιρόταν με την αγάπη έτρεφε ο κόσμος για εκείνη, είχε κάπως κουραστεί με τα δημοσιεύματα που αφορούσαν μόνο την εμφάνισή της, έτσι όταν επρόκειτο να κόψει τα μαλλιά της για ένα ταξίδι στην Αφρική, το έκανε με τέτοιο τρόπο, που λίγοι είχαν προσέξει την αλλαγή.

Μιλώντας σε ένα βρετανικό περιοδικό, ο προσωπικός της κομμωτής, Richard Dalton επιβεβαίωσε τη φρενίτιδα που επικρατούσε γύρω από τις αλλαγές στα μαλλιά της. Έτσι, όταν η πριγκίπισσα θέλησε να κόψει τα μαλλιά της, σκέφτηκε έναν τρόπο να το κάνει χωρίς να το προσέξει σχεδόν κανείς.

Αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της σταδιακά, ελάχιστους πόντους κάθε φορά, ώστε η αλλαγή να μην γινόταν εύκολα αντιληπτή. "Έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Έπρεπε να τα κόβω ελάχιστα κάθε φορά, σε διάστημα μερικών εβδομάδων", αποκαλύπτει ο Dalton.

Το εγχείρημα της πριγκίπισσας είχε όντως επιτυχία, εφόσον εμφανίστηκε στην Αφρική με ένα εντελώς νέο κούρεμα, χωρίς να γίνεται άμεσα αντιληπτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση

8 Beauty hacks του μακιγιάζ

8 Beauty hacks του μακιγιάζ

Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές μακιγιάζ που θα αλλάξουν την εμφάνιση σας.
Σταύρη Φράγκου
 |  BEAUTY