ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Pat McGrath: η πρώτη makeup artist με τον τίτλο της Dame

Ο τίτλος θα της απονεμηθεί από τη βασίλισσα Ελισάβετ για τις υπηρεσίες της.

newsroom must

Στη λίστα με τα ονόματα των ατόμων στα οποία η βασίλισσα Ελισάβετ πρόκειται να απονείμει τίτλους τιμής μέσα στο 2021 περιλαμβάνεται αυτό της Pat McGrath. 

Η Pat McGrath γίνεται η πρώτη makeup artist που θα έχει τον τίτλο της Dame και αυτό γιατί τα τελευταία 30 χρόνια, έχει ξεχωρίσει για τη θεατρική διάσταση και τους πειραματισμούς της στην τέχνη του μακιγιάζ και θεωρείται η πλέον επιδραστική make up artist στον κόσμο. 

Στην ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο instagram για την απονομή του τίτλου τιμής, ευχαρίστησε τη μητέρα της, Jean McGrath η οποία είχε μεταναστεύσει στη Μ. Βρετανία από την Τζαμάικα και εργαζόταν ως μοδίστρα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pat McGrath (@patmcgrathreal)


"Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν είχα φανταστεί ότι μια μέρα η ΑΜ Βασίλισσα Ελισάβετ θα με συμπεριελάμβανε στους εκπληκτικούς αποδέκτες αυτού του τίτλου τιμής”, γράφει ενώ αφιερώνει τη διάκριση σε όλους τους makeup artists του κόσμου ενθαρρύνοντάς τους να μην εγκαταλείπουν τα όνειρά τους. "Με σκληρή δουλειά, δημιουργικότητα και επιμονή, όλα είναι δυνατά”, έγραψε.

Πριν από 5 χρόνια, η Pat McGrath λάνσαρε το δικό της brand "Pat McGrath Labs”, το οποίο ήταν από τα πρώτα που είχαν προϊόντα μακιγιάζ για πολλούς διαφορετικούς χρωματικούς τόνους δέρματος. "Είναι μεγάλη τιμή μου που αυτός ο τίτλος τιμής είναι,μεταξύ άλλων, για την ανάδειξη της διαφορετικότητας”, δήλωσε η ίδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση