ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Paris Haute Couture Week: Το trend μαλλιών που κυριάρχησε στις πασαρέλες

Η τάση που βλέπουμε κάθε χρόνο να βγαίνει στο προσκήνιο.

Μαρία Καραμάνου

Η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού ολοκληρώθηκε και μας αποκάλυψε την κυρίαρχη τάση στα μαλλιά: το wet look. Αυτό το στυλ μαλλιών που δημιουργεί μια "βρεγμένη" εμφάνιση χρησιμοποιώντας πλούσιο τζελ και αφρό για να διαμορφωθούν updos ή ponytails, επανέρχεται σχεδόν κάθε σεζόν σε μια σύγχρονη εκδοχή. Αυτή τη φορά, παρουσιάζεται με πιο cool και sleek τρόπο, επιλέγοντας το στυλ που ταιριάζει καλύτερα σε κάθε περίπτωση. Από τα πιο κοντά pixie και bob, μέχρι τα μακριά, ίσια, σπαστά ή afro μαλλιά, το wet look είναι μια τάση που εντυπωσιάζει.

Photo By @fendi On Instagram

Το μακιγιάζ των μοντέλων του οίκου Fendi ήταν εξίσου λαμπερό με τα hairstyles τους. Τα μαλλιά των μοντέλων συγκεντρώθηκαν προς τα πίσω σε sleek χτενίσματα, που έδιναν την αίσθηση ότι είναι βρεγμένα από το τζελ. Αυτό το στυλ δημιούργησε ένα ανανεωμένο αποτέλεσμα στο πρόσωπο των μοντέλων, προσθέτοντας ένα αποτέλεσμα lifting, ενώ το σύνολο της εικόνας τους διέπρεπε για την "καθαρή" και polished εμφάνισή του.

Photo By @giorgioarmani On Instagram

Στο show του οίκου Giorgio Armani παρουσιάστηκαν wet hair looks που είχαν εμπνευστεί από τη δεκαετία του '90, με twist σε updos. Τα μαλλιά των μοντέλων φαινόταν ότι είναι βρεγμένα από το νερό, δημιουργώντας ένα εφέ υγρασίας, και στη συνέχεια παραπέμποντας σε μια πιο δημιουργική εκδοχή των updos της δεκαετίας του '90. Αυτό το στυλ δίνει μια ανανεωμένη αίσθηση στα μαλλιά, προσθέτοντας μια έντονη χαρακτηριστική πινελιά στο σύνολο του look.

Photo By @giambattistavalliparis On Instagram

Στο μακιγιάζ των μοντέλων, το έντονο λαμπερό αποτέλεσμα συνοδευόταν από διάφορα wet hair looks. Τα μαλλιά μπορούσαν να είναι κλασικά sleeked back, wet ponytails ή δημιουργικά finger waves, καθώς παρουσιάζονταν στο catwalk. Αυτά τα χτενίσματα προσέδιδαν μια εμφάνιση που θύμιζε ότι τα μαλλιά ήταν βρεγμένα, εμπλουτίζοντας το συνολικό αποτέλεσμα με έναν εντυπωσιακό χαρακτήρα.

Photo By @yuimanakazato On Instagram

Ο σχεδιαστής Yuima Nakazato συνόδευσε τις μοναδικές δημιουργίες του με ένα εκπληκτικό μακιγιάζ που αστράφτει και αναδεικνύει το πρόσωπο με λάμψη, καθώς επίσης και με ένα υπέροχο wet look που δημιουργεί ένα απόλυτα λείο και λαμπερό αποτέλεσμα. Αυτά τα μακιγιάζ ολοκληρώνουν την εξωπραγματική φαντασία του σχεδιαστή, δημιουργώντας έναν αέρινο και εξωγήινο χαρακτήρα.

Photo By @georgeshobeika On Instagram

Τα χτενίσματα που επέλεξε ο οίκος Georges Hobeika για τα μοντέλα του διέφεραν σε μεγάλο βαθμό από τις προηγούμενες συλλογές που αναφέρθηκαν παραπάνω. Αντί να υιοθετήσουν μια επιπλέον sleek εμφάνιση, τα μαλλιά παρέμειναν ελεύθερα και φυσικά, επιτρέποντας την απόλυτη ελευθερία κίνησης, παρά την υγρασία που τα καλύπτει. Αυτή η επιλογή δημιουργεί μια αίσθηση φυσικότητας, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την εντυπωσιακή υγρασία των μαλλιών.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση