ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Mαύρο oversized hoodie και cycling παντελονάκι
 

Όταν το νυστέρι πήγε στραβά

Η μανία των αισθητικών επεμβάσεων συνεχίζει με φρενίτιδα να αλλάζει πρόσωπα και σώματα, συνήθως προς το καλύτερο. Στήθη αυξάνονται, μυτούλες μετατρέπονται σε κομψές γαλλικές, μπούτια συμμαζεύονται και τα χείλη αποκτούν το σαρκώδη χαρακτηρισμό της Angelina Jolie. Αν έχετε ήδη πάρει την απόφαση να αποκτήσετε πρόσωπο δέκα χρόνια νεότερο και γλουτούς έφηβης, τότε να γνωρίζετε ότι το κάνετε με δικό σας ρίσκο.

Καλύτερο παράδειγμα, οι τρομακτικές ιστορίες παραμόρφωσης επωνύμων, που άλλοτε είχαν διακριθεί για την ομορφιά τους στο Hollywood, όπως η Courtney Love, Meg Ryan, Tori Spelling, Michael Jackson και φυσικά ο Mickey Rourke. Άλλες πάλι φορές περιπτώσεις αιματώματος, οιδήματος ή θρόμβωσης πολλές φορές δεν οφειλόταν σε λάθος ιατρού, τις περισσότερες φορές μάλιστα ούτε καν Πλαστικού Χειρουργού. Ακόμη και μια διόρθωση ρουτίνας είναι μια κανονική Χειρουργική επέμβαση και αρκετές φορές, ανεξάρτητα από τις ικανότητες του Ιατρού, υπάρχει ο κίνδυνος επιπλοκών.

Περιπτώσεις που αντί για ένα όμορφο πρόσωπο ο πελάτης βγήκε από το χειρουργείο με παραμορφωμένο πρόσωπο είναι πολλές. Έτσι, πριν συμφωνήσετε για μια ένεση ή για μια φθηνή λιποαναρρόφηση στο Ινστιτούτο της γειτονιάς, έχετε κατά νου τα παρακάτω:

Μη καλή συμμόρφωση με τις οδηγίες. Αν μετά από μια επέμβαση Πλαστικής Χειρουργικής πάτε κατευθείαν για μπάνιο στην θάλασσα ή ξεκινήσετε αμέσως γυμναστική και δεν πάρετε την αγωγή που συστήνει ο θεράπων Ιατρός τότε συγνώμη αλλά «τα γυρεύετε»…

Οι δυσάρεστες ουλές. Σε μια μεγάλη επέμβαση Κοιλιοπλαστικής ή Ανόρθωσης στήθους ή ακόμη και μιας μη επεμβατικής θεραπείας όπως πχ χημικό peeling, οι περισσότερες ασθενείς θεωρούν βέβαιο ότι η μεγάλη δεξιότητα του Ιατρού θα μειώσει στο ελάχιστο το αντιαισθητικό σημάδι. Όμως, στην πραγματικότητα το πόσο έντονα θα φαίνεται η ουλή πολλές φορές εξαρτάται από την ίδια την ασθενή. Ένας καταξιωμένος Πλαστικός Χειρουργός θα κάνει την ίδια τομή σε δυο διαφορετικά άτομα, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι περισσότερο ορατό σε κάποιο με πιο σκούρα επιδερμίδα. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι χρειάζεται πάντα μέχρι και 1 χρόνο για να έχουμε οριστικό αποτέλεσμα σε ότι αφορά τις ουλές οποιουδήποτε τραύματος.

Επιπόλαιη επιλογή γιατρού. Άλλες ιατρικές ειδικότητες μπορούν να εκτελούν κάποιες επεμβάσεις Αισθητικής, ωστόσο, αναζητήστε καλύτερα έναν πιστοποιημένο και έμπειρο Πλαστικό Χειρουργό. Οι πιο πολλοί Ιατροί άλλων ειδικοτήτων δεν είναι εξοικειωμένοι με την ανατομία του προσώπου ή του σώματος. Σίγουρα έχουν κάνει σεμινάρια αλλά αν από έλλειψη εμπειρίας υπάρξει επιπλοκή θα είναι δύσκολη η αντιμετώπιση της.

Κακές διατροφικές συνήθειες μετά τη λιποαναρρόφηση. Όταν ένας Πλαστικός Χειρουργός εκτελεί λιποαναρρόφηση στους γλουτούς αφαιρεί με το λίπος συγκεκριμένο αριθμό λιποκυττάρων. Αν όμως η ασθενής πάρει 10 κιλά έπειτα από μερικούς μήνες, το λίπος θα αποθηκευθεί σε νέα σημεία, π.χ. στους μηρούς ή στην κοιλιά και το σώμα θα δείχνει ανομοιόμορφο. Αν επίσης χάσει 10 κιλά τότε η περιοχή της λιποαναρρόφησης θα χαλαρώσει.

Ανισομαστία ή διαφορά στους μαστούς. Πριν την επέμβαση της Πλαστικής, όταν το στήθος είναι μικρό, η πτώση του ενός από τους δύο μαστούς ή η ανισομαστία δεν είναι ορατά. Μπορεί επίσης να υπάρχει προτεταμένο στέρνο ή εισολκή του θώρακα που δεν φαίνονται εύκολα. Μετά την επέμβαση ωστόσο τα προϋπάρχοντα προβλήματα μπορεί να «τονιστούν» περαιτέρω. Ο Ιατρός θα πρέπει να ενημερώνει την ασθενή για αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων.

Το πολύ φτηνό πληρώνεται πολύ ακριβά. Υπάρχει λόγος που η Πλαστική Χειρουργική έχει υψηλό κόστος. Είναι δύσκολη και χρειάζεται εξειδικευμένες τεχνικές και γνώσεις. Ωστόσο, εν μέσω οικονομικής κρίσης, μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε τρομερά συμφέρουσες προσφορές από μη πιστοποιημένους ή εντελώς ανειδίκευτους Πλαστικούς Χειρουργούς. Μείνετε μακριά.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση