ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Οι αγαπημένες μας κρέμες για σύσφιξη σώματος

Το skincare του σώματος είναι εξίσου σημαντικό για αποτελεσματική σύσφιξη στην περιοχή της κοιλιάς αλλά και των γλουτών.

Μαρία Καραμάνου

Όταν πλησιάζει το καλοκαίρι, πολλές από εμάς αρχίζουμε να σκεφτόμαστε τις εξορμήσεις μας στην παραλία με μεγαλύτερη ανυπομονησία. Ωστόσο, η ιδέα του να εκθέσουμε την περιοχή της κοιλιάς μπορεί να προκαλέσει άγχος. Για αυτές που δεν νιώθουν αρκετή αυτοπεποίθηση στην παραλία λόγω της χαλάρωσης στην περιοχή της κοιλιάς αλλά και των γλουτών, υπάρχουν ορισμένα βήματα που μπορούν να ακολουθήσουν για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους και να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Πρώτον, μια υγιής διατροφή είναι βασική για την επίτευξη της σμίλευσης σώματος. Η κατανάλωση ισορροπημένων γευμάτων που περιλαμβάνουν φρέσκα φρούτα, λαχανικά, πρωτεΐνες και υγιεινά λιπαρά μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς. Επίσης, η αύξηση της φυσικής δραστηριότητας μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους και στην ενίσχυση των μυών στην περιοχή της κοιλιάς.

Εκτός από τη διατροφή και τη γυμναστική, η χρήση μιας κρέμας για σύσφιξη της κοιλιάς και των γλουτών μπορεί να είναι χρήσιμη. Οι κρέμες αυτές συνήθως περιέχουν συστατικά που βοηθούν στην ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος και μπορούν να μειώσουν την εμφάνιση της χαλάρωσης. Επιπλέον, η καθημερινή εφαρμογή αυτών των κρεμών μπορεί να καταπολεμήσει την ξηρότητα του δέρματος και να το κάνει πιο λείο και απαλό.

Υπάρχουν πολλές κρέμες για σύσφιξη του σώματος στην αγορά, οι οποίες προσφέρουν διάφορα οφέλη και αποτελέσματα. Ορισμένα συστατικά που συνήθως περιέχουν οι κρέμες για σύσφιξη σώματος περιλαμβάνουν:

Καφεΐνη: Η καφεΐνη έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας και στην ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος, βοηθώντας έτσι στη σύσφιξη του δέρματος.

Υαλουρονικό οξύ: Αυτό το συστατικό είναι γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος, βελτιώνοντας έτσι τη σύσφιξη και την όψη του.

Πεπτίδια: Ορισμένες κρέμες περιέχουν πεπτίδια, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα, βελτιώνοντας έτσι την ελαστικότητά του.

Αντιοξειδωτικά: Ορισμένες κρέμες περιέχουν αντιοξειδωτικά συστατικά όπως βιταμίνες C και Ε, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία του δέρματος από την ελεύθερη ριζούλα και τις βλαβερές επιπτώσεις του ηλίου.

Τα 6 αγαπημένα μας προϊόντα από την κυπριακή αγορά:


The Firming Body Oil €35,00 από Cp Herbalist BUY NOW


Grapefruit Body Salt Spa Technology €14.00 από Cyprus Beauty BUY NOW

Collistar Body High-Definition Slimming Cream 400ml €71.98 από Care To Beauty Cyprus BUY NOW


NS Firming and Rejuvenating Night Body Cream , Firm and Restore , 370 ml. €32.80 από Go Organic BUY NOW

CLARINS Masvelt Advanced Body Shaping Cream 200ml €59.00 από Beauty Line BUY NOW

DIEGO DALLA PALMA Body Line - 3. Firming anti cellulite cream €45.90 από Beauty Line BUY NOW

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση