ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Ο νέος beauty ρόλος της Margot Robbie

Εκτός από το ταλέντο και την ξεχωριστή ομορφιά της, ο οίκος Chanel γοητεύτηκε από τη σαγηνευτική προσωπικότητα της Αυστραλιανής ηθοποιού αλλά και παραγωγού - η οποία πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη ταινία του Quentin Tarantino, "Once Upon a Time...in Hollywood".

 

Επέλεξε την ηθοποιό να είναι το πρόσωπο της νέας αρωματικής δημιουργίας του οίκου, το Gabrielle Chanel Essence ενσαρκώνοντας μια ελεύθερη γυναίκα που έχει ανακαλύψει ακριβώς ποια είναι, έχει αυτοπεποίθηση και ηρεμία, πλήρη έλεγχο της ζωής της και του πεπρωμένου της και αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, όπως η και Gabrielle Chanel μέχρι σήμερα.

Το νέο άρωμα της Chanel είναι μεθυστικό όπως και η ομορφιά της ηθοποιού. Δημιουργημένο από τον Olivier Polge σε συνεργασία με το Chanel Laboratory of Fragrance Creation and Development, αφήνει μια πλούσια, αισθησιακή και ζεστή αίσθηση. Με σύνθεση από τέσσερα λευκά λουλούδια που αγαπoύσε πολύ η Mademoiselle Chanel, το γιασεμί, ylang-ylang, άνθη πορτοκαλιάς και tuberose.

Η Margot Robbie ενσαρκώνει με τον καλύτερο τρόπο την καμπάνια του Gabrielle Chanel Essence, - την οποία διευθύνει ο διάσημος φωτογράφος Nick Knight. Η ηθοποιός βρίσκεται στο κέντρο μιας δίνης από λευκά και χρυσά πέπλα στα οποία δίνει αιθέρια κίνηση υπό τους ήχους της μουσικής του τραγουδιού Halo by Beyoncé.

Απολαύστε την ηθοποιό στο φιλμάκι του αρώματος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση