ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λευκό φόρεμα με πουά, μπαλαρίνες και ασημένια κοσμήματα
 

Naked Nails: Η τάση που αναδεικνύει τον μινιμαλισμό

Όλα τα βήματα για να επιτύχετε την τάση.

Μαρία Καραμάνου

Το dry gloss manicure είναι μια εκπληκτική επιλογή για όσους αναζητούν ένα απλό, φυσικό, και ενδιαφέρον μανικιούρ, αποκαλύπτοντας την φυσική ομορφιά των νυχιών. Η τάση του dry gloss manicure βασίζεται στην ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς των νυχιών, χωρίς τη χρήση χρωμάτων. Αυτό δίνει ένα φρέσκο, φυσικό, και λαμπερό αποτέλεσμα.

Για το dry gloss manicure, χρειάζεστε ελάχιστα εργαλεία, όπως μια γυάλινη λίμα και ένα buffer. Η διαδικασία περιλαμβάνει επίσης τη χρήση ενός προϊόντος με λάδι για τη θρέψη και την ενίσχυση της επιφάνειας των νυχιών. Για όσους έχουν κουραστεί από τα έντονα χρώματα στα νύχια, το dry gloss manicure προσφέρει ένα αποτελεσματικό διάλειμμα. Είναι ιδανικό για όσους θέλουν να αφήσουν τα νύχια τους απλά και φυσικά για μερικές ημέρες.

Η διαδικασία του dry gloss manicure είναι εύκολη και μπορεί να γίνει στο σπίτι. Χρειάζεστε λίγα απλά εργαλεία και λίγα λεπτά φροντίδας για να αναδείξετε τη φυσική λάμψη των νυχιών σας.

Photo By @samznails_ On Instagram

Το βήμα-βήμα tutorial για το dry gloss manicure προσφέρει μια απλή και αποτελεσματική μέθοδο για τη φροντίδα των νυχιών, αναδεικνύοντας τη φυσική τους ομορφιά. Ας αναλύσουμε τα βήματα:

Αφαίρεση Βερνικιού:
- Ξεκινήστε αφαιρώντας οποιοδήποτε βερνίκι νυχιών. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα νύχια είναι καθαρά και έτοιμα για τη διαδικασία.

Διαμόρφωση των Νυχιών:
- Δώστε το κατάλληλο μήκος και σχήμα στα νύχια σας. Χρησιμοποιήστε τη γυάλινη λίμα για να τρίψετε απαλά αλλά σταθερά κάθε νύχι, ξεκινώντας από τη βάση και καταλήγοντας στην άκρη.

Επεξεργασία με Buffer:
- Χρησιμοποιήστε ένα buffer για να τελειοποιήσετε την επιφάνεια των νυχιών, αφαιρώντας τυχόν πετσάκια. Η επεξεργασία με buffer βοηθά στην επίτευξη λείας και αψεγάδιαστης επιφάνειας.

Photo By @meloo_nails On Instagram

Φροντίδα με Έλαιο:
- Ρίξτε μια σταγόνα έλαιο σε κάθε νύχι και κάντε απαλό μασάζ σε όλη την επιφάνεια και στα πετσάκια. Αυτό θα βοηθήσει στη θρέψη και στην απορρόφηση του έλαιου, προσφέροντας λάμψη και υγιή όψη.

Συντήρηση της Εργαλειοθήκης:
- Σημαντική είναι και η φροντίδα των εργαλείων. Καθαρίστε τη γυάλινη λίμα με απαλό σαπούνι και ζεστό νερό για να διατηρήσετε την απόδοσή της.

Με αυτήν τη διαδικασία, τα φυσικά νύχια σας αναδεικνύονται με ένα αστραφτερό και πανέμορφο αποτέλεσμα. Αυτό το dry gloss manicure αναδεικνύει την φυσική λάμψη των νυχιών, προσφέροντας ένα αναζωογονητικό διάλειμμα από τα έντονα χρώματα.

Τέλος, αν θέλετε να προσθέσετε λίγο χρώμα, θα διαπιστώσετε ότι το βερνίκι γλιστράει τόσο εύκολα, τώρα που η επιφάνεια των νυχιών σας είναι λεία. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τα χρώματα των βερνικιών χωρίς την ανάγκη για ένα έντονο χρώμα βάσης, καθώς η φυσική λάμψη των νυχιών σας θα το αναδείξει με εκπληκτικό τρόπο. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει την ευελιξία να επιλέξετε μεταξύ διαφόρων αποχρώσεων βερνικιών και να αλλάξετε το χρώμα σας όποτε το επιθυμείτε, διατηρώντας πάντα την φυσική ομορφιά των νυχιών σας.

Δείτε το βίντεο εδώ:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση