ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Μία Κύπρια makeup artist μάς προτείνει 4 τάσεις ομορφιάς

Οι χαρακτηριστικές τάσεις της σεζόν που πρέπει να γνωρίζετε

Ριάνα Στυλιανού

Το φθινόπωρο είναι μία από τις ομορφότερες περιόδους του χρόνου, τόσον όσον αφορά τη μόδα όσο και την ομορφιά, καθώς οι τάσεις αυτού του τομέα μπορούν άνετα να αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο απλό σύνολο.

Επομένως, σπεύσαμε και επικοινωνήσουμε με την Παραδείσα Παπαγεωργίου, που ασκεί το επάγγελμα της makeup artist εδώ και πολλά χρόνια, και της ζητήσαμε να μας πει ποιες είναι οι κυριότερες τάσεις της σεζόν, έτσι ώστε να γνωρίζουμε πώς να ολοκληρώνουμε τις εμφανίσεις μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μαζί με αυτές, η Παραδείσα μοιράστηκε μαζί μας και ορισμένα tips, ούτως ώστε να εφαρμόσουμε τα παρακάτω trends με επιτυχία. 

Υγιές δέρμα με έντονο blush
Επιτέλους σταματά το έντονο contouring και επιστρέφει το φυσικό blush. Το blush δίνει στο μακιγιάζ μας τη φρεσκάδα που όλοι χρειαζόμαστε! Αναβαθμίστε το μακιγιάζ σας βάζοντας ελαφρός blush και στα μάτια σας.

Colour Blocking
Φέτος είναι στη μόδα το color blocking. Η βασική αρχή του color blocking είναι o συνδυασμός διαφόρων χρωμάτων και αποχρώσεων μαζί χωρίς να σμίγονται. Χρησιμοποιώντας τον τροχό χρωμάτων, μπορούμε να κάνουμε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ με έντονες αποχρώσεις, όπως το λιλά στα μάτια και το κόκκινο στα χείλη.

Glossy Χείλη
Ακόμη μια τάση που επιστρέφει φέτος και είναι σούπερ sexy και chic, δεν είναι άλλη από τα glossy χείλη. Χρησιμοποιώντας από τα πιο γήινα χρώματα μέχρι και τα πιο έντονα κόκκινα hues, κάνουμε τα χείλη μας να φαίνονται πιο σαρκώδη, ζουμερά και .. sexy!

Ακατέργαστο smokey eye
Τελευταία τάση του φθινοπώρου που αγαπούν όλες οι γυναίκες και ταιριάζει ιδιαίτερα στους μεσογειακούς λαούς είναι το “χαλασμένο” smokey που μπορεί να γίνει με μαλακό μολύβι το οποίο στη συνέχεια θα “σβήσετε” με ένα πινελάκι. Προσθέστε gloss από πάνω για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 

 

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση