ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, jean και kitty heels
 

Meghan Markle: Ο συμβολισμός του μακιγιάζ της στη συνέντευξη με την Oprah

Η Δούκισσα απέτεινε φόρο τιμής στην πεθερά της με τον πιο διακριτικό τρόπο

Χθες μεταδόθηκε η πολυαναμενόμενη συνέντευξη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στην Oprah, που έκανε ήδη το γύρω του κόσμου, με τους πάντες να αναλύουν διάφορα ενδεχόμενα και καταστάσεις που δήλωσε το ζευγάρι. 

Στην εν λόγω συνέντευξη έχουν αποκαλυφθεί πολλά, όπως το φύλο του δεύτερου παιδιού τους, αλλά και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισαν να απομακρυνθούν από τη βασιλική οικογένεια μια και καλή, κάνοντας μια νέα αρχή στην Αμερική. 

Αναφερόμενος στην μητέρα του, ο πρίγκιπας Harry είπε: "Δεν μπορώ να αρχίσω να φαντάζομαι πώς ήταν να περνάει αυτή τη διαδικασία μόνη της όλα αυτά τα χρόνια", προσθέτοντας: "Επειδή ήταν απίστευτα δύσκολο για τους δυο μας, αλλά τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλον." Ωστόσο, η Meghan Markle απότεινε φόρο τιμής στην πριγκίπισσα Diana με έναν αρκετά διακριτικό τρόπο, που συμβόλιζε όμως πολλά. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Party.pl (@party.pl)

Η δούκισσα επέλεξε να εμφανιστεί στη συνέντευξη με ένα έντονο μαύρο eyeliner να σχηματίζει τα μάτια της, κάνοντας το βλέμμα της ακόμα πιο έντονο και καθηλωτικό. Πέραν του ότι φορούσε ένα βραχιόλι με διαμάντια που ανήκε στην πριγκίπισσα Diana, επέλεξε επίσης να ολοκληρώσει την εμφάνισή της, με το signature make up look της πεθεράς της. 

Αυτό το look, μας θύμισε έντονα το δραματικό eye make up της Diana στην εξομολογητική συνέντευξή της το 1995, όπου κοίταξε τον συνεντευξιαστή κατάματα και είπε την πλέον iconic φράση: "Υπήρχαν τρεις στο γάμο μας, οπότε υπήρχε συνωστισμός". Το σκούρο περίγραμμα στα μάτια της, έκανε την όλη συνέντευξη εξαιρετικά συναισθηματικά φορτισμένη. 

Έτσι και η Meghan λοιπόν, λόγω του περιεχομένου της συνέντευξής της, επέλεξε το ίδιο ακριβώς make up look, σπάζοντας ακόμα εάν πρωτόκολλο της βασιλικής οικογένειας, δείχνοντάς μας πόσο αποφασισμένη ήταν που απομακρύνθηκε από τους royals.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Harry Meghan Archie

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση