ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Μάθετε τα πάντα για την Αυξητική στήθους γρήγορης ανάρρωσης

Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μάς λέει όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για την αυξητική στήθους γρήγορης ανάρρωσης.

Σταύρη Φράγκου

H αυξητική στήθους απευθύνεται σε γυναίκες με μικρό στήθος ή σε όσες το στήθος έχει χαλάρωση από απώλεια βάρους, εγκυμοσύνη ή την πάροδο του χρόνου και γίνεται για να ισσοροπήσει κάποια διαφορά μεγέθους ή ασυμμετρία του στήθους.

Τύποι εμφυτευμάτων
Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης χρησιμοποιεί ενθέματα σιλικόνης νέας γενιάς που δεν αναδιπλώνουν και με εγγύηση διάρκειας για μια ζωή. Τα ενθέματα νέας γενιάς είναι ελαστικά και έχουν υφή όπως ο φυσιολογικός μαστός.

Επιλογή μεγέθους
Στην αρχική σας επίσκεψη με τον Δρ. Ανδρέα Ιωαννίδη θα αξιολογηθεί η υγεία σας, καθώς επίσης θα σας εξηγήσει ποια χειορυργική διαδικασία είναι κατάλληλη για εσάς και φυσικά το μέγεθος που σας ταιριάζει ώστε οι μαστοί να είναι ομοιόμορφοι με το υπόλοιπο σώμα σας. Η επιλογή ενθεμάτων εξαρτάται από:

Την ανατομία του μαστού και το μέγεθος του στήθους
Ελαστικότητα του δέρματος
Το σωματότυπο της κάθε γυναίκας
Το επίπεδο τοποθέτησης του εμφυτεύματος
Η μέθοδος κατά την οποία εισάγουμε και τοποθετούμε το εμφύτευμα θα εξαρτηθεί από την ανατομία και τις συστάσεις του Δρ. Ανδρέα Ιωαννίδη.

Το εμφύτευμα μπορεί να τοποθετηθεί:
Πίσω από τον αδένα του μαστού
Πίσω από το μυ
Κάτω από την απονεύρωση του μυός (Subfascial)
Subfascial είναι μια τεχνική που εφαρμόζει ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης, όπου τοποθετεί το εμφύτευμα σιλικόνης κάτω από την απονεύρωση του μείζονος θωρακικού μυός.
Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου αυτής είναι οτι καταφέρνει να συνδυάσει τα θετικά στοιχεία και των δυο παλαιότερων τεχνικών τοποθέτησης (μπροστά και πίσω από τον μείζονα θωρακικό μυ). Με την μέθοδο αυτή πετυχαίνουμε φυσικό αποτέλεσμα, αρμονία της εικόνας του μαστού και μικρότερο ποσοστό επιπλοκών. Τα βήματα της υποαπονευρωτικής (Subfascial) τοποθέτησης είναι ακριβώς τα ίδια όπως σε μια κλασική αυξητική μαστού με το λιγότερο δυνατό τραύμα. Η χρήση ραδιοκυμάτων υψηλής συχνότητας για την αποκόλληση της απονεύρωσης και για τη δημιουργία της κοιλότητας που θα υποδεχθεί το ένθεμα έχει φανεί ένα πολύ καλό εργαλείο προς την κατεύθυνση του λιγότερου τραύματος με σχεδόν καθόλου αιμορραγία.

Που πραγματοποιείται η επέμβαση
Μια τέτοιου είδους επέμβαση γίνεται σε κλινική χωρίς την αναγκαιότητα νοσηλείας. Μπορεί η ασθενής την ίδια ημέρα να επιστρέψει σπίτι ενώ σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί ένα βράδυ νοσηλείας.

Που γίνεται η τομή
Η τομή μπορεί εύκολα να γίνει: 
Στην πτύχωση μεταξύ του στήθος με το μαστό
Γύρω από τη σκούρα περιοχή της θηλής
Μασχαλιαία κοιλότητα
Κάθε προσπάθεια θα γίνει, ώστε να διασφαλίσουμε οτι η τομή θα έχει τοποθετηθεί τόσο αποτελεσματικά ώστε να γίνεται όσο το δυνατό λιγότερο εμφανής.

Είδος αναισθησίας
Η αυξητική μαστού διενεργείται κάτω από γενική αναισθησία όπου η ασθενής κοιμάται καθ’ όλη τη διάρκεια της επέμβασης.

Μετά το χειρουργείο
Είναι πιθανό να αισθανθεί η ασθενής πόνο μετά την επέμβαση και για τις επόμενες 2 μέρες. Ο πόνος συνήθως είναι σαν πιάσιμο ή κάψιμο μετά από έντονη γυμναστική. Κάποιες ενοχλήσεις τις 2 πρώτες ημέρες μπορούν να αντιμετωπιστούν με φαρμακευτική αγωγή που συνταγογραφεί ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης. Αμέσως μετά την επέμβαση εφαρμόζουμε στην ασθενή ειδικό στηθόδεσμο όπου τον φοράει για περίπου 2 εβδομάδες. Μπορεί κάποιος να επιστρέψει στην καθημέρινότητα του μετά από 4 μέρες. Τα ράμματα είναι απορροφήσιμα και θα έχουν απορροφηθεί μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες. Αποφεύγουμε την έντονη γυμναστική για ένα μήνα περίπου.

Μπορεί να θηλάσει η γυναίκα μετά από την επέμβαση αυξητικής μαστού;
Τα νέας γενιάς ενθέματα και η εξέλιξη της τεχνικής της αυξητικής μαστού μας εξασφαλίζουν την ασφάλεια και τη δυνατότητα του θηλασμού χωρίς κανένα πρόβλημα.

Κάθε ασθενής λαμβάνει αντίγραφο και αριθμό ταυτότητας του τύπου του ενθέματος που χρησιμοποιήθηκε ώστε να υπάρχει σταθερή μετεγχειρητική παρακολούθηση και να μην υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με την ποιότητα του ενθέματος που χρησιμοποιήθηκε.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση