ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Κάντε αυτή τη θεραπεία στα μαλλιά σας μετά τη θάλασσα

Η ενυδάτωση που ψάχνατε σας την χαρίζει απλόχερα η φύση με αυτό το προϊόν

Ριάνα Στυλιανού

Μετά από ώρες ξεγνοιασιάς κάτω από τον ήλιο και τις βουτιές στη θάλασσα, το μαλλί μας αναζητά απεγνωσμένα την ενυδάτωση που του χρειάζεται. Οι ακτίνες του ήλιου σε συνδυασμό με το αλμυρό νερό, έχει ως αποτέλεσμα να αφυδατώνει την τρίχα, κάνοντάς την να φαίνεται θαμπή και άτονη.

Επομένως, τι καλύτερο από το να κάνετε τη μάσκα μαλλιών μετά από ένα τριήμερο ξεγνοιασιάς στην παραλία, με το ένα και μοναδικό υλικό που θα φέρει ξανά την λάμψη στην εμφάνισή σας.

Για αυτή τη φυσική θεραπεία μαλλιών λοιπών, θα χρειαστείτε ζελέ από αλόη, το φυτικό προϊόν που κάνει θαύματα, τόσο στην επιδερμίδα, όσο και στα μαλλιά. Μπορείτε να το βρείτε σε υπεραγορές, σε φαρμακεία και σε καταστήματα με φυτικά προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής, αλλά και στον κήπο σας, εάν τυχαίνει να έχετε αυτό το φυτό στο σπίτι σας.

Feey on Unspalsh

Αρχικά, θα πρέπει να χτενίσετε τα μαλλιά σας, έτσι ώστε όταν απλώσετε το προϊόν να απορροφηθεί ομοιόμορφα.

Αφού χτενίσετε τα μαλλιά σας, απλώστε το φυσικό αυτό προϊόν σε όλο το μήκος των μαλλιών σας, δίνοντας περισσότερη έμφαση στις φθαρμένες άκριες.

Με ένα λαστιχάκι ή τσιμπιδάκι, μαζέψτε τα μαλλιά σας σε μία πλεξούδα, αλογοουρά ή προς τα πάνω, και τοποθετήστε τα μέσα σε πλαστική σακούλα, σαν να τυλίγατε τα μαλλιά σας με πετσέτα.

Στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά και συνεχίστε την κανονική ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
hair  |  mask  |  health  |  summer  |  μαλλιά  |  καλοκαίρι

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση