ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, φαρδύ cardigan και μποτάκια
 

Και φέτος η Estée Lauder Companies λανσάρει το συλλεκτικό ροζ βραχιολάκι για τον καρκίνο του μαστού

«Ενωμένοι, μπορούμε να βοηθήσουμε να μπει ένα τέλος στον καρκίνο του μαστού για όλους».

newsroom must

Η Estée Lauder Companies είναι μια εταιρεία που εμπνέεται από την ομορφιά και πορεύεται με αξίες. Η Estée Lauder Companies εδώ και 29 χρόνια πρωτοστατεί και δεσμεύεται στην αρχική αποστολή της εκστρατείας ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, να δημιουργήσει έναν κόσμο χωρίς καρκίνο του μαστού. Στόχος της εκστρατείας είναι η συνεχής ενημέρωση του κοινού για τη -ζωτικής σημασίας- έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη.

Μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 99 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, τα οποία συμβάλλουν θετικά στην προσπάθεια που γίνεται σε κάθε χώρα και κάθε κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε. Αυτήν τη χρονιά, περισσότερο από κάθε άλλη, θα πρέπει να ενωθούμε για να βοηθήσουμε να τελειώσει αυτή η νόσος για όλους, ειδικά όταν γνωρίζουμε ότι ο γυναικείος καρκίνος του μαστού είναι πλέον ο πιο διαγνωσμένος καρκίνος στον κόσμο, με εκτιμώμενα 2.3 εκατομμύρια νέα κρούσματα.


Η ελληνική πρωτοβουλία της Estée Lauder με το εμβληματικό Pink Ribbon Bracelet, από το 2005 που ξεκίνησε και έχει γίνει πλέον θεσμός, έχει μοναδικό στόχο την υποστήριξη της Παγκόσμιας Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης.

Το βραχιόλι που φιλοτεχνεί ο γνωστός σχεδιαστής Dukas, έχει καθιερωθεί σε Ελλάδα, Κύπρο, αλλά και σε χώρες του εξωτερικού, ως σύμβολο του αγώνα κατά της νόσου, λαμβάνοντας κάθε χρόνο εξαιρετική αποδοχή από το κοινό. Το μήνυμα της φετινής καμπάνιας θα προβάλει και φέτος η Ελληνίδα Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού κυρία Ελένη Μενεγάκη: «Ενωμένοι, μπορούμε να βοηθήσουμε να μπει ένα τέλος στον καρκίνο του μαστού για όλους.» Τα έσοδα από την πώληση του νέου βραχιολιού, το οποίο είναι διαθέσιμο από την 1η Οκτωβρίου, στα σημεία πώλησης των προϊόντων Estée Lauder, θα διατεθούν και φέτος για την οικονομική ενίσχυση του σπουδαίου έργου της Europa Donna Κύπρου.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση