ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

Η viral μέθοδος που δημιουργεί τις πιο τέλειες μπούκλες

Εξερευνώντας την μέθοδο του «μπολ» για φυσικά, κυματιστά μαλλιά.

Μαρία Καραμάνου

Η αναζήτηση για τον ιδανικό τρόπο να αναδείξουμε τις φυσικές μας μπούκλες μας έχει οδηγήσει σε μια ενδιαφέρουσα και αποτελεσματική μέθοδο: την μέθοδο του «μπολ». Αυτή η διαδικασία, που έχει γίνει viral στα social media, αξίζει μία δοκιμή για όσους έχουν φυσικά, κυματιστά μαλλιά.

Η ουσία της μεθόδου είναι απλή: στρίβουμε μικρά τμήματα των μαλλιών μας και τα βάζουμε μέσα σε ένα μπολ. Αυτή η διαδικασία όχι μόνο ελέγχει το φριζάρισμα, αλλά και τονίζει τον όγκο στις ρίζες και προσθέτει ελαστικότητα στις μπούκλες.

Το μυστικό της μεθόδου βρίσκεται στον τρόπο που οι μπούκλες διαμορφώνονται φυσικά, αναδεικνύοντας το μοναδικό σχήμα και τη φυσική υφή τους. Η μέθοδος αυτή είναι ένας παιχνιδιάρικος και αποτελεσματικός τρόπος για να αγκαλιάσουμε τη φυσική ομορφιά των μαλλιών μας, προσφέροντας ένα μοναδικό και φρέσκο αποτέλεσμα.

Photo By @charonawhite On Instagram

Οδηγίες για την μέθοδο του «μπολ»: Αναδεικνύοντας τις φυσικές μπούκλες σας

Λούσιμο:
Ξεκινήστε με το συνηθισμένο λούσιμο χρησιμοποιώντας σαμπουάν, μάσκα και μαλακτικό. Αφού ολοκληρώσετε το μπάνιο σας, ρίξτε κρύο νερό σε ένα μπολ.

Προετοιμασία Μαλλιών:
Ρίξτε τα μαλλιά σας μπροστά και ξεμπερδέψτε τα με τα δάχτυλά σας. Στη συνέχεια, βουτήξτε τα μαλλιά σας εντελώς στο κρύο νερό. Αφού τα βγάλετε από το μπολ, κρατήστε το κεφάλι σας κάτω και δουλέψτε τις μπούκλες, «τσαλακώνοντάς» τις με τα χέρια σας.

Εφαρμογή Leave-In Conditioner:
Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα leave-in conditioner για μπούκλες, κρατώντας πάντα το κεφάλι σκυμμένο. Επαναλάβετε τη διαδικασία «τσαλακώματος» βουτώντας ξανά τα μαλλιά σας στο μπολ.

Photo By @chantalvdalen On Instagram

Εφαρμογή Styling Προϊόντος:
Βγάλτε τα μαλλιά σας από το νερό και απλώστε τζελ ή αφρό στις μπούκλες. Ξαναδουλέψτε τις με τα χέρια σας, αφαιρώντας το υπερβολικό νερό και κατανέμοντας ομοιόμορφα το προϊόν styling.

Ταμπονάρισμα:
Ταμπονάρετε απαλά τα μαλλιά με μια καθαρή πετσέτα. Στη συνέχεια, αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά ή χρησιμοποιήστε ένα diffuser.

Η μέθοδος του «μπολ» δεν αποτελεί μόνο μια διαδικασία, αλλά έναν τρόπο να αγκαλιάσετε και να αναδείξετε τις φυσικές σας μπούκλες, ενισχύοντας τον όγκο και την ελαστικότητα τους.

Δείτε το βίντεο εδώ:

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση