ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Το νέο εμβληματικό άρωμα Sì Passione Éclat του Armani

Το Sì Passione Éclat De Parfum παραπέμπει σε μια τολμηρή ζωή που χαρακτηρίζεται από λάμψη και ζωντάνια, και φωτίζεται από το πάθος.

Σταύρη Φράγκου

Ο Giorgio Armani παρουσιάζει το Sì Passione Éclat De Parfum, μια νέα, εντυπωσιακά φωτεινή απόδοση του εμβληματικού γυναικείου αρώματος Sì Κλείνοντας μέσα του μια διάθεση τολμηρής, μοντέρνας θηλυκότητας, το Sì Passione Éclat De Parfum παραπέμπει στη
ζωογόνα δύναμη του πάθους που φωτίζει τη ζωή μας και της δίνει νόημα.  Είναι ένα λουλουδάτο άρωμα τριαντάφυλλου, αποτυπώνει τη φωτεινή διάθεση που χαρακτηρίζει το άρωμα μέσα από το ημιδιάφανο κόκκινο χρώμα του ρουμπινιού. Κλείνει μέσα του το πάθος που μας εμπνέει να αποκαλύπτουμε τα δυνατά μας σημεία και να κατακτάμε τον κόσμο με χάρη και ανεξαρτησία. Πιστό στη φιλοσοφία « Sì στο πάθος», το Sì Passione Éclat De Parfum παραπέμπει σε μια τολμηρή ζωή που χαρακτηρίζεται από λάμψη και ζωντάνια και φωτίζεται από το πάθος.

Η αρχή

Το Sì που παρουσιάστηκε το 2013 αποτελεί ωδή στην πνευματική ανεξαρτησία και στη φινέτσα των γυναικών Αυτό το μοντέρνο chypre άρωμα χαρακτηρίζεται από το nude χρώμα Το 2018 στη συλλογή Sì προστίθεται το Sì Passione Éclat De Parfum. Ένα φρουτώδες λουλουδάτο άρωμα που επαναπροσδιορίζει το πνεύμα του Sì μέσα από το πρίσμα του πάθους και έχει ζωηρό, βαθύ κόκκινο χρώμα Το 2021 το Sì Passione Éclat De Parfum, ένα λουλουδάτο άρωμα τριαντάφυλλου, αποτυπώνει τη φωτεινή διάθεση που χαρακτηρίζει το άρωμα μέσα από το ημιδιάφανο κόκκινο χρώμα του ρουμπινιού Κλείνει μέσα του το πάθος που μας εμπνέει να αποκαλύπτουμε τα δυνατά μας σημεία και να κατακτάμε τον κόσμο με χάρη και ανεξαρτησία Πιστό στη φιλοσοφία « Sì στο πάθος», το Sì Passione Éclat De Parfum παραπέμπει σε μια τολμηρή ζωή που χαρακτηρίζεται από λάμψη και ζωντάνια, και φωτίζεται από το πάθος.

Μία ζωή που φωτίζεται με πάθος
Το Sì Passione Éclat De Parfum αποκαλύπτει μια νέα, σπινθηροβόλα πτυχή του εμβληματικού Sì Passione.Το όνομα « Éclat » που σημαίνει «λάμψη» συμβολίζει τις αστραφτερές νότες του αρώματος, από το ξεσηκωτικό περγαμόντο μέχρι τη δροσερή, λαμπερή συμφωνία μαύρου φραγκοστάφυλου, οι οποίες ενώνονται με δροσερές νότες τριαντάφυλλου. Αυτό το φωτεινό άρωμα, που εντάσσεται στα λουλουδάτα αρώματα με νότες τριαντάφυλλου, περιέχει πολλά συστατικά υπεύθυνης και βιώσιμης προμήθειας. Περγαμόντο Καλαβρίας από την Ιταλία, το οποίο δίνει στο άρωμα τη χαρακτηριστική λάμψη του, δαμασκηνό τριαντάφυλλο από την Isparta της Τουρκίας και πολυτελές εκχύλισμα βανίλιας Μαδαγασκάρης, Η βιώσιμη προμήθεια αυτών των συστατικών αντικατοπτρίζει τον σεβασμό του οίκου για τη φύση.

Οι μαγικές νότες του
Το Sì Passione Éclat De Parfum, που δημιουργήθηκε από την Julie Massé ( η οποία συνέθεσε το αρχικό άρωμα Sì PASSIONE, ξεκινά με αστραφτερό περγαμόντο, το οποίο λαμβάνεται από βιώσιμες πηγές στην Καλαβρία της Ιταλίας, μια δροσερή, ζουμερή νότα εσπεριδοειδών που δημιουργείται ειδικά για τον οίκο Giorgio Armani Αυτό το συστατικό συνδυάζεται με τη φωτεινή συμφωνία μαύρου φραγκοστάφυλου, δίνοντας στο άρωμα μια διαφορετική πτυχή σπινθηροβόλας φωτεινότητας, και αποκαλύπτει μια νέα, δροσερή και πράσινη αρωματική απόδοση του φρούτου που αποτελεί την υπογραφή των αρωμάτων Sì.
Στην καρδιά του αρώματος συνδυάζονται δύο σαγηνευτικές νότες τριαντάφυλλου που αποπνέουν δύο διαφορετικές και, ταυτόχρονα, συμπληρωματικές πτυχές της θηλυκότητας Το εκατόφυλλο τριαντάφυλλο, που συλλέγεται χειρωνακτικά από την περιοχή της Grasse στη Γαλλία αναδίδει ένα απαλό, πουδρέ και παστέλ άρωμα με μια λεμονάτη πτυχή και διακριτικό πιπεράτο τόνο. Παράλληλα, το δαμασκηνό τριαντάφυλλο, το οποίο προμηθευόμαστε με βιώσιμες και υπεύθυνες διαδικασίες, προέρχεται από την Isparta την «Πόλη των Ρόδων» στην Τουρκία, και εκφράζει τις γενναιόδωρες, θηλυκές και χαρακτηριστικές αρωματικές πτυχές του λουλουδιού.
Η βάση του αρώματος αποτελείται από νότες λευκού μόσχου, οι οποίες δίνουν καθαρό, απαλό και αισθησιακό χαρακτήρα στο άρωμα, ενώ το πολυτελές εκχύλισμα βανίλιας Μαδαγασκάρης προσθέτει μια αίσθηση ανακουφιστικής ζεστασιάς που είναι εθιστική και, ταυτόχρονα, πικάντικη Το άρωμα αναδίδει μια ελαφριά και δροσερή αύρα που περιβάλλει απαλά τη γυναίκα που το φορά.
Ο οίκος προμηθεύτεται το πολυτελές εκχύλισμα βανίλιας Μαδαγασκάρης μέσω ενός βιώσιμου και υπεύθυνου προγράμματος που έχει σχεδιαστεί, για να υποστηρίζει τις τοπικές κοινότητες. Η βιώσιμη προμήθεια της βανίλιας Μαδαγασκάρης στο πλαίσιο του προγράμματος σε συνεργασία με την τοπική ΜΚΟ Fanamby δίνει προτεραιότητα στους προμηθευτές που προσφέρουν αξιόπιστη εργασία και εισόδημα σε ευάλωτα άτομα και διαφοροποιεί τα έσοδα, ώστε να βελτιώνει τα τοπικά εισοδήματα υποστηρίζοντας τους παραγωγούς που καλλιεργούν ρύζι και καφέ παράλληλα με τη βανίλια. Επιπλέον, αυτό το πρόγραμμα έχει εξασφαλίσει την αναδάσωση 150 εκταρίων μαγκρόβιου δάσους στη Μαδαγασκάρη, προστατεύοντας τη βιοποικιλότητα της περιοχής, ενώ εκτιμάται ότι θα επωφεληθούν από αυτό τουλάχιστον 30 των ιδιοκτητών μικρών εκτάσεων αγροτικής γης σε αυτή την περιοχή.

Ένα τολμηρό μπουκάλι στο χρώμα του ρουμπινιού
Το Sì Passione Éclat De Parfum παρουσιάζεται μέσα στο εμβληματικό και ξεχωριστό μπουκάλι του Sì. Το διάφανο γυαλί έχει βαφτεί σε λαμπερό κόκκινο του ρουμπινιού και κλείνει μέσα του αυτό το φωτεινό άρωμα, αστράφτει σαν κόσμημα καθώς προσελκύει το φως. Το μπουκάλι έχει διακοσμηθεί με το εγχάρακτο λογότυπο του Sì Passione σε χρυσό τόνο, το οποίο εμφανίζεται σε μια νέα φωτεινή πορτοκαλοκόκκινη απόχρωση πάνω στο σκούρο κόκκινο κουτί του αρώματος. Το στιλπνό μαύρο πώμα που μοιάζει με βότσαλο αποτελεί χαρακτηριστικό στοιχείο των αρωμάτων Sì, όπως και ο κομψός χρυσός δακτύλιος γύρω από τον λαιμό του μπουκαλιού που προσθέτει μια κομψή πινελιά. Το μπουκάλι του Sì Passione Éclat De Parfum λάμπει σαν πολύτιμος λίθος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση