ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Neon top, midi φούστα και μπαλαρίνες με λουράκια
 

Η κόρη της Kate Moss στην πρώτη της beauty καμπάνια

Σταύρη Φράγκου

Σε γενικές γραμμές η Kate Moss έχει προσπαθήσει να κρατήσει την κόρη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και το τελευταίο διάστημα δείχνει να αλλάζει η στάση της απέναντι στα media αφού φωτογραφήθηκε μαζί της πριν από κάποιους μήνες για το εξώφυλλο της ιταλικής Vogue.

Η Lila Grace Moss η κόρη της Kate Moss και του συνιδρυτή της Dazed Media και εκδότη του περιοδικού Dazed & Confused, Jefferson Hack κληρονόμησε από τη διάσημη μητέρα της το γονίδιό του modelling. Το 14χρονο μοντέλο έκανε την πρώτη του beauty καμπάνια και επιλέχθηκε να είναι το νέο πρόσωπο του βρετανικού Braid Bar.

Αν και η πρώτη της καμπάνια συνοδεύτηκε με αρκετά αρνητικά σχόλια καθώς αυτές οι πλεξούδες είναι χαρακτηριστικό των αφρικανών ο κόσμος δεν ήθελε να δει μια Ευρωπαία να πρωταγωνιστεί σε ένα τέτοιο concept.

Το βρετανικό hairstyling brand, «Braid Bar» - που αν δεν ζούμε στο Λονδίνο ή αν δεν ηταν η κόρη της Kate Moss πρωταγωνίστρια δεν θα το ξέραμε - κάνει κοτσιδάκια με κάθε φορά να υπάρχει διαφορετικό styling.

 

Well done Lila! 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση