ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

Η γαλλική πολυτέλεια στον ορό Absolue The Serum της Lancôme

Με εκπληκτική καινοτομία είναι η Επιστήμη Μακροβιότητας της Επιδερμίδας, ένας πολλά υποσχόμενος επιστημονικός κλάδος που διορθώνει τη γήρανση σε μοριακό επίπεδο.

Σταύρη Φράγκου

Από το 1965, η Lancôme Absolue συμβολίζει την κατεξοχήν γαλλική πολυτελή περιποίηση της επιδερμίδας. Εμπνευσμένη από την ικανότητα της φύσης να αναγεννιέται, η Absolue της Lancôme συνδυάζει την πλέον καινοτόμο επιστήμη με την πιο πολυτελή αισθητηριακή απόλαυση, για να δημιουργεί προϊόντα περιποίησης απαράμιλλης αποτελεσματικότητας. Φέτος, η Absolue της Lancôme εισέρχεται σε ένα νέο επιστημονικό πεδίο που θα καθορίσει τη νέα γενιά των προϊόντων περιποίησης.

Absolue The Serum
Η Lancôme παρουσιάζει με υπερηφάνεια το νέο Absolue The Serum, μια σημαντική εξέλιξη στην περιποίηση της επιδερμίδας που κλείνει μέσα της την τεχνογνωσία και την κληρονομιά της Absolue, οι οποίες ενισχύονται σήμερα με μια νέα κατανόηση της διαδικασίας γήρανσης. Με εκπληκτική καινοτομία είναι η Επιστήμη Μακροβιότητας της Επιδερμίδας, ένας πολλά υποσχόμενος επιστημονικός κλάδος που διορθώνει τη γήρανση σε μοριακό επίπεδο.

ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ
Για να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες της Επιστήμης Μακροβιότητας της Επιδερμίδας προς όφελος όλων των γυναικών κάθε ηλικίας, τα εργαστήρια της Lancôme εστίασαν σε ένα φαινόμενο της φύσης, στο Absolue Perpetual Rose TM. Καλλιεργείται βιολογικά στο εξαιρετικό terroir του οροπεδίου της Valensole στη νότια Γαλλία, και στο νέο Absolue The Serum συγκεντρώνονται εκατομμύρια από τα μοναδικά μοριακά του κλάσματα. Το Absolue The Serum, που παράγεται στη Γαλλία με βιώσιμες μεθόδους, θα γίνει ο νέος ισχυρότερος τρόπος να επιταχύνετε την ανάπλαση της επιδερμίδας και να αποκτήσετε ορατά πιο νεανική, πιο πυκνή, πιο γεμάτη και πιο λαμπερή επιδερμίδα. Ανακαλύπτοντας το Absolue The Serum, ανακαλύπτετε μια νέα πολυτελή εμπειρία ομορφιάς που βοηθά την επιδερμίδα σας να δείχνει νεότερη για περισσότερα χρόνια. Επιταχύνει την ανάπλαση των επιδερμιδικών κυττάρων για ορατά νεότερη, πιο σφριγηλή, πιο γεμάτη και πιο λαμπερή επιδερμίδα και ενίσχυει την κυτταρική ανάπλαση. Σε 4 εβδομάδες, η επιδερμίδα δείχνει και συμπεριφέρεται σαν να είναι πιο νεανική. Το Absolue The Serum επιβραδύνει και μειώνει τα σημάδια γήρανσης, απελευθερώνοντας εκατομμύρια νέα κύτταρα για πιο γεμάτη, πιο λεία και πιο σφριγηλή επιδερμίδα που λάμπει με το φως της παρατεταμένης ορατής νεότητας. 

ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ 
Ένα νέο απαραίτητο βήμα μιας αποτελεσματικής τελετουργίας περιποίησης, η πολυτελής απαλή και ελαφριά υφή του Absolue The Serum πρέπει να χρησιμοποιείται δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ, σε καθαρή, στεγνή επιδερμίδα, πριν από τα εμβληματικά προϊόντα Absolue Soft Cream και Absolue Eye Cream. 

ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Το Absolue The Serum αποδεικνύει ότι τα πολυτελή προϊόντα περιποίησης μπορούν να προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα, παραμένοντας ταυτόχρονα βιώσιμα. Έτσι, για να συμβάλλει στη μείωση των πλαστικών αποβλήτων, κυκλοφορεί σε μια πολυτελή συσκευασία από ανακυκλωμένο γυαλί που δέχεται ανταλλακτικό. Αξιοποιώντας τη δύναμη μακροβιότητας της επιδερμίδας και συμβάλλοντας στη μακροβιότητα του πλανήτη μας, το Absolue The Serum ανοίγει τον δρόμο για μια νέα γενιά βιώσιμων πολυτελών προϊόντων περιποίησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση