ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Silver παντελόνι με μαύρο sweater και mary jane
 

H Irina Shayk μας εμπνέει για το φυσικό μακιγιάζ μας στο σπίτι

Και κάπως έτσι, καταφέρνει πάντα να δείχνει λαμπερή και υγιής

Ριάνα Στυλιανού

Ένα από τα κορυφαία μοντέλα του κόσμου της μόδας είναι αναμφίβολα η Irina Shayk, της οποίας η επιδερμίδα είναι κάτι που θα ήθελε η κάθε γυναίκα να έχει. Λαμπερή και πάντα εκθαμβωτική, το μοντέλο αγαπά να δείχνει natural στις περισσότερες off duty εμφανίσεις της.

Aπ’ όσο έχουμε προσέξει, η ίδια τρέφει μια ιδιαίτερη προτίμηση στις γήινες αποχρώσεις, τονίζοντας ελαφρός τα φρύδια της, έχοντας πάντα ως αποτέλεσμα ένα έντονο και πολύ σέξι βλέμμα.

Η Irina μας δείχνει λοιπόν βήμα βήμα πώς να αποκτήσουμε αυτό το φυσικό glow που τόσο αγαπά η ίδια, μέσα από ένα σύντομο βιντεάκι μέσα στο μπάνιο της. Το συγκεκριμένο look είναι η απόλυτη έμπνευσή μας για το μακιγιάζ που θα κάνουμε από ’δω και πέρα αυτές τις μέρες, εφόσον το μοντέλο ξεκινά με τη βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας και συνεχίζει με τα υπόλοιπα.

Το ότι περνάμε τις περισσότερες ώρες μας στο σπίτι δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να είμαστε περιποιημένες και κομψές. Εξάλλου λίγο μακιγιάζ και ένα cute σύνολάκι μπορεί να μας κάνει να αισθανθούμε πιο ευδιάθετες, επομένως και πιο παραγωγικές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση