ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny κολάν, ζιβάγκο και ankle boots
 

H Emilia Clarke είναι η 1η Global Ambassador της Clinique

H πρώτη καμπάνια αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας.

Mία από τις πιο αναγνωρίσιμες ηθοποιούς στον χώρο ειδικά μετά το ''Game of Thrones'' και το ''Τhe Mother of Dragons'', 4 υποψηφιότητες στα βραβεία Emmy και 2 υποψηφιότητες στα βραβεία Critics Choice, η Emilia Clarke έχει ένα νέο ρόλο, και αυτή τη φορά δεν είναι στις οθόνες μας αλλά στο beauty industry. Πιο συγκεκριμένα, έγινε η 1η Global Ambassador της Clinique για την περιποίηση και το μακιγιάζ, της 1ης μάρκας περιποίησης που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με δερματολόγους, με προϊόντα δοκιμασμένα να μην προκαλούν αλλεργία, 100% χωρίς άρωμα.

Για να γιορτάσει την πολύπλευρη, δυναμική και αισιόδοξη γυναίκα που ενσαρκώνει η Emilia Clark, η πρώτη καμπάνια για την περιποίηση της επιδερμίδας αφορά στη σειρά Clinique iD. Με το Clinique iD Dramatically Different™ Moisturizing BB-Gel, η σειρά Clinique iD προσφέρει 20 μοναδικούς συνδυασμούς, που μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε τη δική μας ταυτότητα, το δικό μας iD, προσαρμοσμένο και εξατομικευμένο στις ανάγκες του προσώπου μας.

Η Clinique ως μάρκα μέσα από τη γνώση για το πως μπορεί να δημιουργηθεί η τέλεια επιδερμίδα έχει τον τρόπο να ενδυναμώνει τις γυναίκες. Η Jane Lauder, Global Brand President Clinique δήλωσε, "Η Emilia μας "τράβηξε" γιατί είναι ένας αισιόδοξος άνθρωπος, είναι χαρούμενη με την επιδερμίδα της, ενσαρκώνοντας παράλληλα μια σύγχρονη πολύπλευρη γυναίκα που εξελίσσεται συνεχώς μαζί με τις ανάγκες για περιποίηση της επιδερμίδας. Είναι επίσης πραγματική χρήστης και φίλη της Clinique, κάτι πολύ σημαντικό για εμάς. Με τη δύναμη που έχει η "φωνή" της Emilia θα βοηθήσουμε τους καταναλωτές να αγκαλιάσουν το δικό τους μοναδικό ταξίδι περιποίησης της επιδερμίδας.''

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση