ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Fashion icons: Αυτά είναι τα αγαπημένα τους αρώματα

Με μια έρευνα στο διαδίκτυο, σας παρουσιάζουμε τα αρώματα που χρησιμοποιούν 5 από τις αγαπημένες μας fashionistas.

Ριάνα Στυλιανού

Το προϊόν που ολοκληρώνει το beauty look μίας γυναίκας, πρέπει να είναι προσεκτικά επιλεγμένο και να αρμόζει στον χαρακτήρα της. Εμείς οι γυναίκες, χρησιμοποιούμε το άρωμα σαν ένα εργαλείο που να σαγηνεύει τους άλλους. Είναι το στοιχείο με το οποίο εκφράζουμε τη διάθεση μας ή τον εαυτό που θέλουμε να βγάλουμε προς τα έξω. Η επιλογή που κάνουμε στα αρώματα είναι πολύ σημαντική, εφόσον η μυρωδιά "χαράζεται” στην μνήμη, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να ταυτίζεται με την εν λόγω μυρωδιά.

Πέραν από τα πολλά λανσαρίσματα που βγαίνουν κάθε μήνα στην αγορά, υπάρχουν και κάποιες μυρωδιές που έμειναν στην ιστορία της ομορφιάς και κατατάσσονται στα πιο διαχρονικά αρώματα του κόσμου. Ωστόσο, μια νέα κατηγορία αρωμάτων εντάχθηκε στον χώρο, που δεν είναι άλλα από τις unisex μυρωδιές.

Οι διασημότερες fashion icons ανά το παγκόσμιο, επιλέγουν εδώ και χρόνια το δικό τους χαρακτηριστικό άρωμα και πραγματικά ορκίζονται σε αυτό. Με μια έρευνα στο διαδίκτυο, σας παρουσιάζουμε τα αρώματα που χρησιμοποιούν 5 από τις αγαπημένες μας fashionistas.

Meghan Markle-Jo Malone London Wild Bluebell perfume

Rihanna-Kilian Love, Don't Be Shy

Victoria Beckham-Vilhelm Parfumerie Room Service

Hailey Baldwin-Bond No.9 New York West Side

Ashley Graham-Chloé Eau de Parfum

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
αρώματα  |  style icons  |  beauty  |  Parfum  |  perfume

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση