ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, πουκάμισο και mules
 

Αν ψάχνεις το νέο σου άρωμα, πρέπει να αποκτήσεις τo Rose Prick του Tom Ford

Ένα τριαντάφυλλο με οποιοδήποτε άλλο όνομα δεν θα ήταν ο Tom Ford.

Σταύρη Φράγκου

Η νέα δημιουργία του Tom Ford είναι εμπνευσμένη από τον ιδιωτικό κήπο του και ονομάζεται Rose Prick Eau de Parfum. Το νέο άρωμα του οίκου είναι ένα άγριο μπουκέτο από μια υπεροχή τριλογία τριαντάφυλλων, τόσο αυθεντικό και ξεχωριστό.

"Το τσίμπημα ενός τριαντάφυλλου. Ο μικρός πόνος που αποδίδει τέτοια αισθησιακή απόλαυση. Εμπνευσμένο από τον δικό μου κήπο με τριανταφυλλιές, το Rose Prick είναι ένα άγριο μπουκέτο μεθυστικών και σπάνιων υβριδίων. Μια τριλογία τριαντάφυλλου Rose de Mai, τριαντάφυλλου Τουρκίας και Βουλγαρίας. Αιχμηρό και παρθένο. Ζεστό και αισθησιακό. Ένα πλούσιο μπουκέτο με άνθη σε ροζ τελειότητα. Ο κίνδυνος να είσαι τόσο κοντά στην ομορφιά αυξάνει τη σαγηνευτική δύναμη του Rose Prick." - Tom FordΈνα αντικείμενο ομορφιάς εμφανίζει τον κίνδυνο από την αρχή. Στις πρώτες νότες του αρώματος, ένα ανθισμένο μπουκέτο από βουλγαρικά τριαντάφυλλα και το Rose de Mai με την έντονη φωτιά του πιπεριού Sichuan και το εκχύλισμα κουρκουμά, που μοιάζει με τζίντζερ.
Στην καρδιά του Tom Ford Rose Prick βρίσκεται το βουλγαρικό τριαντάφυλλο, μια από τις πιο σπάνιες ποικιλίες τριαντάφυλλου στον κόσμο, με πάνω από ένα εκατομμύριο άνθη να απαιτούνται για την παραγωγή ενός κιλού ροδαλού ελαίου. Καθώς το μαγευτικό άρωμά του ξεδιπλώνεται, το διάχυτο πατσουλί της Ινδονησίας εκπνέει μια ξυλώδη ανάσα Chypre και τη ζεστασιά των ψημένων καπνιστών Tonka με εθιστικές νότες καραμέλας και βανίλιας.
Ένα στεγνό βάλσαμο Tolu και νότες από μόσχο που σφίγγει το δέρμα αποτυπώνουν την ροδαλή ομορφιά των σαρκωδών πετάλων που ανθίζουν πάνω σε ένα κλαδί. Το φινίρισμα είναι τόσο υπέροχο που πονάει όπως μετά την αφαίρεση του αγκαθιού.Ένα ροζ τριαντάφυλλο είναι σύμβολο χαράς και το Rose Prick περιέχεται σε ένα ματ αδιαφανές ροζ μπουκάλι Tom Ford PRIVATE BLEND. Με μια ματ μαύρο μεταλλική σφραγίδα, η φιάλη των 50 ml έχει την κομψή, αρχιτεκτονική εμφάνιση ενός σκακιού, Rose Prick.

Ένα τριαντάφυλλο με οποιοδήποτε άλλο όνομα δεν θα ήταν ο Tom Ford.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση

X