ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

DIY μάσκες για λαμπερό πρόσωπο

Μοιραζόμαστε μαζί σας μάσκες προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος με απίστευτα αποτελέσματα για να τις δοκιμάσετε στο σπίτι

Σταύρη Φράγκου

To μυστικό για την τέλεια επιδερμίδα είναι όσο κοντά βρίσκεται και η κουζίνα σας. Απλές μάσκες προσώπου που είναι τόσο εύκολες για να τις φτιάξετε μόνες στο σπίτι και να δώσετε τη λάμψη και φρεσκάδα που χρειάζεται το πρόσωπο σας. Είναι αναζωογονητικές και βοηθούν στην ενυδάτωση και καθαρισμό του προσώπου αφού με την πάροδο του χρόνου το πρόσωπο καθώς και το υπόλοιπο σώμα φθείρεται. Αν το πρόσωπο σας δείχνει ταλαιπωρημένο και θαμπό δεν μπορεί να θέλει κάτι άλλο, εκτός από την περιποίηση που μπορείτε οι ίδιες να του παρέχετε. 
 
Καθαρισμός προσώπου
Η ιδανική μάσκα που προσφέρει αναζωογόνηση και φρεσκάδα μπορεί να γίνει σε πέντε μόνο λεπτά τόσο εύκολα και γρήγορα. Θα χρειαστείτε ένα αβοκάντο, αγγουράκι, άργιλο και ελάχιστο χυμό λεμονιού; βάλτε τα υλικά στο μίξερ και απλώστε το μείγμα στο πρόσωπο σας για 15 με 20 λεπτά. Όταν ξεβγάλετε τη μάσκα θα δείτε διαφορά, αφού χαρίζει βαθύ καθαρισμό των πόρων και αφαίρεση νεκρών κυττάρων του προσώπου σας.
 
Μάσκα με κύριο συστατικό της το αυγό, ανανεώνει και συσφίγγει τους πόρους του προσώπου για όλους τους τύπους επιδερμίδας
Τόσο εύκολη και ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας που έχετε θα ακολουθήσετε συγκεκριμένες οδηγίες. 
- Αν η επιδερμίδα σας είναι κανονική χτυπάτε το αυγό σε ένα μπολ και απλώνετε την μάσκα στο πρόσωπο σας. 
- Αν είναι λιπαρή παίρνετε μόνο το ασπράδι του αυγού και το ανακατεύετε με 2-3 σταγόνες μέλι ή λεμόνι. 
- Για ξηρές επιδερμίδες, ανακατεύετε ξεχωριστά το ασπράδι και τον κρόκο του αυγού, τα ενώνετε και απλώνετε το μείγμα στο πρόσωπο σας μέχρι και τον λαιμό για 30 λεπτά.
 
Tips
-Ξεπλένετε με χλιαρό νερό για το ξέβγαλμα της μάσκας και έπειτα πλύνετε το πρόσωπο σας με κρύο νερό για να κλείσουν οι πόροι.
- Για την αποφυγή κοκκινίσματος και ερεθισμού στο πρόσωπο ετοιμάστε το μείγμα της μάσκας και αφήστε την στο ψυγείο για 10 με 15 λεπτά.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση