ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Δημιουργήστε το τέλειο cat eye look με αυτά τα απλά βήματα

Έμπνευσή μας η Bella Hadid.

Ριάνα Στυλιανού

Mια λεπτομέρεια που μπορεί αμέσως να κάνει το μακιγιάζ μας να αναβαθμιστεί, πέραν από το κραγιόν, είναι το τέλειο eyeliner. Δίνοντας έμφαση στο βλέμμα σας σχηματίζοντάς το σωστά, όπως η Βella Hadid για παράδειγμα, που ξέρει ακριβώς τί να κάνει για να αναδείξει το foxy βλέμμα της, μπορεί να γίνει η όλη σας εμφάνιση upgraded.

Έτσι λοιπόν, θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε το σούπερ μοντέλο ως πηγή έμπνευσής μας, και να αντιγράψουμε το eye look της όσο καλύτερα γίνεται.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bella (@bellahadid)

Δείτε πιο κάτω λοιπόν βήμα προς βήμα, πώς θα καταφέρετε να δημιουργήσετε το cat eye illusion στα μάτια σας, όποιο και αν είναι το φυσικό σχήμα τους.

Set your guidelines
Ένας εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε το τέλειο eyeliner, είναι να εφαρμόσετε χάρτινη κολλητική ταινία κάτω από τα μάτια σας, για να δημιουργήσετε τα guidelines που χρειάζεστε.

Create your base
Ένα σημαντικό step πριν δημιουργήσετε την γραμμή στα μάτια σας, είναι να εφαρμόσετε τις σκιές σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργήσετε την κατάλληλη βάση. Εφαρμόστε μια απαλή, καφέ σκιά στην εξωτερική γωνιά του ματιού σας και δημιουργήστε ένα V προς τα πάνω, δηλαδή προς την εξωτερική γωνιά του φρυδιού σας.

Hair looks matter
Πιάστε τα μαλλιά σας σε μια ψηλή αλογοουρά ή δυο τούφες μαλλιών πάνω από τα αυτιά σας και τραβήξτε τες προς τα επάνω, σταθεροποιώντας το μαλλί στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Με αυτό τον φυσικό τρόπο filting, το cat eye look σας θα είναι ασυναγώνιστο.

Attention to details
Για να δώσετε περισσότερη έμφαση στο σχήμα των ματιών σας, πρέπει να κάνετε μια μικρή αναβάθμιση στην γραμμή του eyeliner σας. Αφού εφαρμόσετε μια περλέ σκιά στο εσωτερικό των ματιών σας, τραβήξτε μια γραμμή με το eyeliner σας για να δημιουργήσετε το cat eye shape.


ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση