ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Conditioner: Τα λάθη που πιθανό κάνεις ενώ το εφαρμόζεις στα μαλλιά

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Μαρία Σάββα

Όταν πρόκειται για τον conditioner, υπάρχουν τουλάχιστον δύο κοινά λάθη που κάνουν πολλές από εμάς κατά το λούσιμο των μαλλιών. Πρώτον, πολλές φορές παραλείπουμε να εφαρμόσουμε τον conditioner, χρησιμοποιώντας το μόνο κατά διαστήματα. Δεύτερον, συχνά παραμερίζουμε το στάδιο του αφαίρεσης της υγρασίας από τα μαλλιά μετά το σαμπουάν, προτού εφαρμόσουμε τον conditioner. Ωστόσο, η αφαίρεση της υπερβολικής υγρασίας με μια πετσέτα μετά το ξέβγαλμα του σαμπουάν είναι απαραίτητη για να επιτραπεί στις θεραπείες περιποίησης να απορροφήσουν αποτελεσματικά και να ενισχύσουν τη δράση τους.

Ένας κανόνας που προτείνεται για την σωστή εφαρμογή του conditioner είναι ο "κανόνας των 15 δευτερολέπτων". Προτού εφαρμόσετε τον conditioner, χρησιμοποιήστε μια βαμβακερή πετσέτα για να αφαιρέσετε την υγρασία από τα μαλλιά σας για τουλάχιστον 15 δευτερόλεπτα. Με αυτόν τον τρόπο, δίνετε την ευκαιρία στη φόρμουλα του conditioner να δράσει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Όσον αφορά το πότε να χρησιμοποιείτε τον conditioner, η απάντηση είναι απλή: κάθε φορά που λούζετε τα μαλλιά σας, ακόμα και αν το κάνετε καθημερινά. Να παρακαμπτείτε αυτό το βήμα από την ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας αυξάζει τον κίνδυνο της αποδυνάμωσης των μαλλιών με φριζαρισμένες άκρες και ξηρά μήκη, ενώ χάνετε την επιθυμητή λάμψη των μαλλιών σας.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση