ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit from head to toe σε απλό ροζ και ankle boots με ασημί λεπτομέρειες
 

Αυτό είναι το must-have tool για δέρμα χωρίς ρυτίδες

Το μυστικό για υπέροχο δέρμα

Σταύρη Φράγκου

Εμφανίζεται σε όλο και περισσότερα Instagram accounts των beauty lovers. O λόγος για το jade roller το οποίο γίνεται απαραίτητο εργαλείο ομορφιάς για μείωση εμφάνισης ρυτίδων. Είναι φτιαγμένο από νεφρίτη, ή από άλλους πολύτιμους λίθους, όπως ροζ χαλαζία και έχει τις ρίζες του στην ασιατική τελετουργία ομορφιάς, που είναι πάντα μπροστά σε ότι αφορά στην περιποιήση της επιδερμίδας. 

Πλεονεκτήματα
Το jade roller χρησιμοποιήτουν στις κινεζικές ρουτίνες φροντίδας της επιδερμίδας από τον 7ο αιώνα και πιστεύεται ότι έχει θεραπευτικές και προστατευτικές ιδιότητες. Οι πολύτιμοι λίθοι με τους οποίους φτιάχνονται, αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος, μειώνουν το πρήξιμο και βοηθούν τα προϊόντα που θα εφαρμοστούν να διεισδύσουν βαθύτερα και να λειτουργήσουν στο μάξιμουμ. Είναι ιδανικά για την καταπολέμηση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια και το πρήξιμο. Με τη συχνή χρήση επιτυγχάνεται η απόκτηση λαμπερής επιδερμίδας, η μείωση των πόρων ειδικά αν το βάλετε στο ψυγείο για λίγα λεπτά, σύσφιγξη και τόνωση του δέρματος. Επίσης μπορεί να βοηθήσει και στην εξομάλυνση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

How to
1. Ξεκινήστε από το πιγούνι και πηγαίνετε με ανοδική πορεία προς το αυτί. Φροντίστε οι κινήσεις σας να είναι απαλές, μην ασκείτε πολλή πίεση.
2: Συνεχίστε ξεκινώντας από τη μύτη και πηγαίνοντας πάλι προς τα αυτιά.
3: Χρησιμοποιήστε την άλλη πλευρά με τον μικρότερο σε μέγεθος πολύτιμο λίθο και κάντε μασάζ στο κινητό σας βλέφαρο. Πάλι με απαλές κινήσεις και πηγαίνοντας από μέσα προς τα έξω.
4: Κάντε το ίδιο και στη γραμμή των φρυδιών εξακολουθώντας να έχετε τα μάτια σας κλειστά.
5: Χρησιμοποιήστε το roller και στην περιοχή του μετώπου, όπου οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες τείνουν να εμφανίζονται γρηγορότερα. Κάντε μασάζ ξεκινώντας πάνω από τη γραμμή των φρυδιών και πηγαίνοντας προς τα πάνω.

Τips
- Χρησιμοποιήσετε το σε καθαρό δέρμα, πριν εφαρμόσετε τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας σας. Καθαρίστε το πρόσωπό σας με ένα ειδικό προϊόν καθαρισμού, για να απομακρύνετε τους ρύπους και τυχόν μικρόβια, στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το και τέλος, εφαρμόστε τις κρέμες ημέρας και νυκτός, τις κρέμες ματιών και τα serums.

- Εάν θέλετε να τονώσετε τη δράση του serum σας ή κάποιου ελαίου, αφού το απλώσετε, κάντε μασάζ με το jade roller, για να διεισδύσει πιο βαθιά στην επιδερμίδα σας.

-Χρησιμοποιήσετε το σε συνδυασμό με τη sheet mask σας. Τοποθετήστε τη μάσκα στο πρόσωπο και μετά κάντε μασάαζ πάνω από τη μάσκα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση

X