ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Αυτό είναι το ιδανικό μακιγιάζ εάν έχετε πεσμένα βλέφαρα

Ένα χαρακτηριστικό που δεν έχει ηλικία

Ριάνα Στυλιανού

Το σχήμα των ματιών διαφέρει από κάθε άνθρωπο, επομένως, η κάθε μια από εμάς θα πρέπει να εφαρμόζει το ανάλογο μακιγιάζ για να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στην περίπτωση που τα βλέφαρά σας είναι πεσμένα, υπάρχουν μερικά make up tips που θα κάνουν το βλέμμα σας να φαίνεται πιο έντονο και ελαφρός πιο ανασηκωμένο. Φυσικά, η πλήρης ανόρθωση των ματιών γίνεται μόνο με χειρουργική επέμβαση, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σας βρούμε μια πιο απλή... και σίγουρα πολύ πιο ανώδυνη λύση.

Οι ανοιχτές, παστέλ ή με shimmer σκιές είναι σχεδόν απαγορευτικές πάνω στα βλέφαρά σας. Αντιθέτως, οι σκούρες σκιές και οι γήινες αποχρώσεις, θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Step 1
Απλώστε μια matte σκιά σε καφετί απόχρωση σε όλο το άνω κινητό βλέφαρο και στο σημείο που διπλώνει το δέρμα.

Step 2
Για το κάτω βλέφαρο, προτιμήστε μια πιο ανοιχτόχρωμη σκιά παρόμοιας απόχρωσης με αυτή των πάνω βλεφάρων σας, για να φωτίσετε το βλέμμα σας.

Step 3
Εφαρμόστε το ανοιχτόχρωμο highliter σας στην εσωτερική γωνιά των ματιών σας και στο οστό κάτω από τα φρύδια σας, το λεγόμενο “brow bone”

Step 4
Κάντε μια πολύ λεπτή γραμμή με το eyeliner σας με το τόξο να δείχνει προς τα επάνω και όχι οριζόντια. Βεβαιωθείτε πως η γραμμή δεν θα ξεπεράσει το μισό μάτι από τη μέση μέχρι την εσωτερική γωνιά, έτσι ώστε να δημιουργηθεί το illussion ενός γατίσιου βλέμματος.

Step 5
Εφαρμόστε 2 στρώσεις μάσκαρας μόνο στις πάνω βλεφαρίδες σας. Αποφύγετε τις κάτω γιατί αυτές τείνουν να “χαμηλώνουν” το βλέμμα όταν είναι έντονες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση