ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Αυτά είναι τα χτενίσματα που καταστρέφουν τα μαλλιά σας

Και δυστυχώς… είναι σούπερ trendy.

Ριάνα Στυλιανού

Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα χτενίσματα που ανά περιόδους έχουν την τιμητή τους στις πασαρέλες, με αποτέλεσμα να γίνονται τάση και οι περισσότερες γυναίκες της μόδας να τα αποθεώνουν non stop.

Κάτι τέτοια hairstyles είναι το sleek back look, τα messy buns, το πολύ κοντό καρέ, αλλά και οι ψηλές αλογοουρές και τα wet looks.
Τα δυο τελευταία χτενίσματα που μόλις έχουμε αναφέρει είναι αυτά που προκαλούν τη μεγαλύτερη ζημιά στα μαλλιά σας, και δυστυχώς είναι σούπερ trendy αυτό το διάστημα.

Αλλά όπως και σε πολλούς τομείς της ζωής μας, η ισορροπία είναι η λύση για τα πάντα. Με αυτό, θέλουμε να πούμε πως είναι εντάξει να αναδεικνύετε μια σφιχτή αλογοουρά ή ένα wet look αέρα και που, πάντα με μέτρο όμως.

Δείτε παρακάτω γιατί:

1. Δημιουργώντας σφιχτά ponytails στο ίδιο σημείο του κεφαλιού πολλές φορές την εβδομάδα και στερεώνοντάς τα με συμβατικά λαστιχάκια, ενθαρρύνεται το σπάσιμο της τρίχας. H συμβουλή μας είναι να φροντίζετε να εναλλάσσετε τα καθημερινά σας χτενίσματα και να προτιμάτε scrunchies και σπιράλ λαστιχάκια νέας γενιάς που δεν καταστρέφουν τα μαλλιά.

2.  Τα βρεγμένα μαλλιά είναι πολύ πιο ευεπίφορα στο σπάσιμο από τα στεγνά. Η δημιουργία updos αμέσως μετά το λούσιμο ή το μπάνιο στη θάλασσα υπονομεύει την καλή τους υγεία. Εάν θέλετε να αντιγράψετε το wet look των celebs τότε εφαρμόστε στα μαλλιά σας ένα αφρό για να μιμηθείτε την wet υφή και στερεώστε τα μαλλιά στο χτένισμα της επιλογής σας χρησιμοποιώντας λαστιχάκια και τσιμπιδάκια νέας γενιάς που δεν φθείρουν την τρίχα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Μαλλιά  |  στυλ  |  υγεία  |  ομορφιά  |  hair  |  health  |  tips

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση